Öncelikle uzun süredir kullandığımı belirteyim, sadece test amaçlı kullananlar gibi değil, bilgisayarı sadece ben değil evde abim ve küçük kardeşim de kullanıyor o yüzden günde bilmem kaç saat açık ve hepsi de farklı oyun oynuyor mesela ben daha çok battelfied, The Last of Us, Silent Hill, Resident Evil gibi nispeten daha ağır grafikli oyunları oynuyorum, diğerleri ise farming, Forza Horizon gibi oyunları oynuyorlar tabii PC açıkken hep işlem içinde, bu durumda kullandığım Sapphire 9070XT Pulse sıcaklıkları her zaman takip ederim biraz takıntı olduğu için, sıcaklıklar konusunda gerçekten bu seri bambaşka bir yön çizmiş özellikle hotspot 76-79 arası(şu an undervolt var 69 da çalışıyor) Tab, bu zamanda hiç mi sorun yaşamadım diye soru gelirse evet ama bunun sebebi ekran kartı değildi diye cevaplayacağım(undevolt yaparken yediğim crashleri saymıyorum o silikona bağlı) sorunlar genelde oyundan veyahut yine dediğim gibi işlemciye undervolt verirken veya oyunun kendi sorunundan kaynaklanan bir durumdu minidump falan her zaman bakarım o yüzden net konuşuyorum. Stock halde kullanırken oyunun ortasında AMD Adrenalin zaman aşımına uğradı hatasını yaşamadım, sürücü bazlı bir soruna da rastlamadım yani aldığımdan beri hep güncel ne ise ona göre kullandım tabii burada şunu da eklemek lazım kullandığım parçalar kalitesiz değildi, hepsi kaliteli bileşenlerden oluşuyordu. Kaliteli bileşende özellikle Power Supply yüzünden oluşacak bir sıkıntı da yoktu(aylardır forumdayım ve %85 hata alanların kullandığı PSU Frisby, Rampage, veyahut C- tier bir psuydu) sisteme bütüncül bakmak lazım stabil bir sistemde ekran kartında eğer donanımsal hata yoksa bir sorun yaşayacağını sanmıyorum(sistemde 10 parça var ama sistemde hata olduğunda direkt suçu karta atmak iş bilmemezlikten geliyor diye düşünüyorum ki öyle, yakın zamanda ses kartı güncel olmadığı için hata alan ama sonra güncelleyince düzelen dahi biliyorum). İstediğinizi sorabilirsiniz aklıma gelmeyen şeyler olabilir.