Malum forumdan buraya sürgün edildim.

Sebebi: Tarafsız verileri kullanarak İsrail'e atılan iftiralara karşılık vermek, "TSK karada güçlü olsa da havada güçsüz" demek, Sünni olmamak.

Umarım bu forumda sizlerle daha iyi anlaşırım. :hehehe:
Hoş geldiniz öncelikle, daha sağlıklı iletişim kurabilen ve daha cana yakın bir moderasyon ekibimiz var. Bu yönden rahatız.

Sebebinizden dolayı gelişinize bir not düşmek isterim; İ*rail şu anda soykırım yapmakta, bunu kimse inkâr edemez lâkin Filistin'deki yaşlılara, çocuklara ve kadınlara acıyorum sadece. Bunun sebebi savaş sürerken insanları uğruna canını vermek yerine yatağına kadın almakla meşgul erkekler Filistin'in direnişine gölge düşürüyor. Bununla ilgili -paylaşım yaptım mı burada bilmiyorum- H*MAS liderlerinden birisinin savaş sürerken yatağına 3-4 tane kadın atması meselesini net bir şekilde gösteririz.

TSK kısmına gelecek olursak; TSK karada şu an en güçlü ordu konumunda. Havada da, özellikle savunma sanayii, çok güçlü bir ülkeyiz. RTE'yi sevmiyor olsam bile savunma sanayisinde şu an dünyadaki sayılı İHA-SİHA gücüne sahip ülkelerden birisiyiz ki önümüzde ABD, Çin, Rusya gibi ülkeler harici sayılacak pek ülke yok. Dolayısıyla bölgenin, nükleer tehdidi saymazsak, İran ordusuyla birlikte en güçlü ordusu bize ait.

Mezhep kısmına girmeyeceğim çünkü ben mezheplere değil inen kutsal kitaba ve peygamberimizin yaptıklarına odaklanırım. Yorumu başkasının yapmasındansa kendim yapmayı yeğlerim.