Recep Tayyip Erdoğan: "Biz varsak doğalgaz var, biz yoksak doğalgaz yok!"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Tüm siyasetçiler öyle. Birisi 100 kat çalar diğeri 95 kat çalar. Tarafsız olarak baktığımda gözlemlediğim kadarıyla belediyecilik işinde AKP daha iyi. Tabii ki bunda iktidar olmanın verdiği avantaj da var ama karşı tarafın elinde imkan olmasına rağmen armut topladığı yerler olduğunu görmek yetiyor.

Bu konuda katılıyorum. Açıkçası benim oturduğum yeri CHP yönetiyor ama kaç senedir yapılan şey ortada. AKP'nin geldiği yerlere bakıyorum (buna muhtarlıklar bile dahil) adamlar bir şekilde yapıyor.

İşte ülkede adamakıllı siyasetçi de yok. Söyleniyoruz ama gelecek kişiyi seçmek, var olan kişiden daha şüpheli.

Buna yarı zamanlı katılıyorum. Konya ve İzmir örneği verebiliriz. Katılmadığım kısım dediğiniz gibi imkan yok, ama sosyal belediyecilik olarak diğer belediyeleri bilmemde Mersin'deki vahap seçerden ben çok memnunum. Bazı siyasi konuşmaları hiç hoşuma gitmedi, ama belediyecilikte iyi usta. 1 kere köpek ölü ihbarı verdim ve 1 saat geçmeden barınak aradı tam konum için, 1 kere mahallemizde kaldırım kırıkdı ve çok kötü duruyordu aradım ve 1 ay içinde yaptırıldı. Hani ne bileyim böyle ufak şeyler gibi gelsede bence iyi gibi. Metro yapacaktı malum parti destek için para vermedi…diycek o kadar şey var, ama Silivri soğuktur şimdi. Ek olarak Konya'nın adamı muhafazakarlığını bile yoksayarsak yine kalitesiz insanı çok böyle bir kitlesi olmasa Konya da yaşamak isterdim.

Son düzenleme:
Ekonomi kötü falan değil gayet iyi durumdayız eğer ekonomi kötü olsaydı millet bu kadar alışveriş yapmazdı. Petrolü doğalgazı elektrik Tayyip getirdi.

Yav belirli kesime 100 TL versen 100 TL için oyunu değiştirir bunlar. Zaten seçimi kazandıran EYT olmadı mı?

Hayır. Millet doğru partinin ne olduğunu biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…