Gençler bilmez eskiden millet soğuktan ölüyordu. Karne ile ekmek dağıtanları da gördü millet. Ekonomi bu kadar iyi durumda olamazdı Allah Recep Tayyip Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin sıra yoksa malum parti ülkede başa geldimi her şeyi kapatıp Amerika'ya teslim eder ülkeyi.

Gençler bilmez eskiden millet soğuktan ölüyordu. Karne ile ekmek dağıtanları da gördü millet. Ekonomi bu kadar iyi durumda olamazdı Allah Recep tayyip Erdoğan'ı başımızdan eksik etmesin sıra yoksa malum parti ülkede başa geldimi her şeyi kapatıp Amerika'ya teslim eder ülkeyi.
Hocam yanlış anlamayın ama yorumlarınız bana moral oluyor gülüyorum en azından bu günlerde sayenizde gülüyoruz çok sağ olun. Yorumlarınızı begeniyorum ve moral veriyor bu kötü günlerde.

Bu siyasal İslam'cı yapılanmanız bir gün bitecek.

Siyasal islamcılar yüzünden nedense gitgide dinimden daha da uzaklaşıyorum, muhtemelen ileride ateist olacağım gibi duruyor, bir yerde dinine sadık namazını kılan ahlaklı bir Müslüman görsem bir bakıyorum malum partili... Onlar dinini yaşayabilmek için bizim laik cumhuriyetimizi araplastiriyorlar ve başımızdakinin kötü yönlerini bile iyi bir şeymiş övmeye çalışıyorlar neymiş "reisim mazlumlara kucak açıyor" o kucak açtığı mazlumlar otobüste millete azan hırsızlık yapan ahlaksızların teki. Ama bazıları bunu bile anlayamıyor ya, ona üzülüyorum. Doğu Türkistan için hiç sesini çıkarmayanlar filistin için duygu sömürüsüne başladı (gündeme düşmeseydi savaştan haberleri bile yoktu çoğunun.). Tüm dünya genelinde bir ülkede göze çarpan birisi varsa yüksek ihtimalle ahlak bakımından yoksun arap oluyor, insanlar bunlardan kurtulmak isterken bazı kesimler sağ olsun devletimiz bunlara kucak açıyor. Umarım ceza yememe sebep olacak şeyler yazmamışımdır, herkese iyi sosyaller :(

Siyasal islamcılar yüzünden nedense gitgide dinimden daha da uzaklaşıyorum, muhtemelen ileride ateist olacağım gibi duruyor, bir yerde dinine sadık namazını kılan ahlaklı bir Müslüman görsem bir bakıyorum malum partili... Onlar dinini yaşayabilmek için bizim laik cumhuriyetimizi araplastiriyorlar ve başımızdakinin kötü yönlerini bile iyi bir şeymiş övmeye çalışıyorlar neymiş "reisim mazlumlara kucak açıyor" o kucak açtığı mazlumlar otobüste millete azan hırsızlık yapan ahlaksızların teki. Ama bazıları bunu bile anlayamıyor ya, ona üzülüyorum. Doğu Türkistan için hiç sesini çıkarmayanlar filistin için duygu sömürüsüne başladı (gündeme düşmeseydi savaştan haberleri bile yoktu çoğunun.). Tüm dünya genelinde bir ülkede göze çarpan birisi varsa yüksek ihtimalle ahlak bakımından yoksun arap oluyor, insanlar bunlardan kurtulmak isterken bazı kesimler sağ olsun devletimiz bunlara kucak açıyor. Umarım ceza yememe sebep olacak şeyler yazmamışımdır, herkese iyi sosyaller :(
Dinler, sanılanın aksine insanların ahlakını belirlemez. Bunun yerine, bu palavraları uyduran insanların ideolojisini ve fantezilerini benimser. Dindar bir insan olmanız, ahlaklı bir insan olacağınız anlamına gelmez. Hatta Tesla bile, "O kadar cahilsiniz ki, dininiz var diye ahlaka ihtiyacınız olmadığını sanıyorsunuz." diyerek yakınmıştır.

Bir gün Ateist olursan fark edeceksin ki cahil toplumlardaki güçlü kişiler daima insanları kontrol edebilenler arasından çıkmıştır. Ki bunu da genelde din ile yaparlar çünkü dinler toplumların afyonudur. Bu hiç değişmedi. Eskiden de böyleydi, bugün de böyle. Değişen tek şey dindar kesim oldu. Avrupa dinden uzaklaştı ve mantığı seçti, doğulu ülkeler ise mantıktan uzaklaşıp masallar ile avutulmayı seçti.

Bugün tanrının kimin tarafında olduğu ortada. :D

Umarım şaka yapıyorsunuz’dur.🤨

Bu konu hakkımda çok eleştiri yaparım ancak tutuklanmak istemiyorum.😕
İnsanlar ona "Allah çocuğumun canını alıp sana versin" diyorlar ya. Sanki büyülenmişler. Ne yaptı da sizi bu kadar etkiledi.😂
Nedense diğer partileri tutan kişiler nedense öyle söylemiyorlar.