Batinux

Uzman
VACNET tarafından oynayışım düzensiz olarak işaretlenip ban atıldı. 2 ay önce denemek için hile açmıştım ve 20 saat ban yemiştim. Bundan sonra da hile açmadım, FACEIT oynamaya başladım.

Arkadaşımla beraber rekabetçi girdikten sonra birdenbire VACNET maçı iptal etti. Neden oldu ben de anlamadım. Sonra 1 haftalık ban yedim. Bu duruma itiraz edebilir miyim?

Arka planda çalışan uygulamalara dikkat edin. Mesela aynı durumu bende farklı bir oyunda sırf bir otomat programı kullandım diye bende yemiştim.

Hile'nin kalıntıları kalmış olabilir diyeceğim fakat kernel seviyesi bir hile kullandıysanız, kalıntıdan tespit edemezler. Büyük ihtimalle daha öncesinden ban yiyip mimlendiniz biraz da iyi oynayınca otomatik attı.

Son düzenleme:
Hile'nin kalıntıları kalmış olabilir diyeceğim fakat kernel seviyesi bir hile kullandıysanız, kalıntıdan tespit edemezler. Büyük ihtimalle daha öncesinden ban yiyip mimlendiniz biraz da iyi oynayınca otomatik attı.
Bu VACNET banımda hile kullanmamuştım. Kernel seviyesi hile kullanmıştım önceden. Neyse olsun. Bekleyeceğiz 1 hafta. Artık full FACEIT gireriz.

Bundan sonra 1 haftalık sürede Minecraft'ta şu şekil oynarım.

Son düzenleme: