troken

Başarılı
Recuva ile kurtadığım videolar açılmıyor ne yapmam lazım?

1750709291731.webp

EaseUS data recovery sağlamdır Recuva ile çıkan dosyalar genelde sorunlu oluyor dediğim programa bak.
Eski bilgisayarımda yaklaşık 15 GB'lık resmi Recuva ile sorunsuzca kurtarmıştım. Fakat dediğiniz gibi EaseUS denemekte fayda var.

Bu daha çok eski verinin üzerine yeni veri yazılır ise meydana gelecek bir soruna benziyor. Dosya sistemleri öyle çalışabiliyor maalesef. Eski veriyi tutar. Ama üzerine yeni veri de yazabilir.

VLC oynatıcısı deneyin. Ama o da çalıştırmaz ise kuvvetli ihtimalle dosya bozuk kurtarıldı anlamına gelir.

EaseUS data recovery sağlamdır Recuva ile çıkan dosyalar genelde sorunlu oluyor dediğim programa bak.

Eski bilgisayarımda yaklaşık 15 GB'lık resmi Recuva ile sorunsuzca kurtarmıştım. Fakat dediğiniz gibi EaseUS denemekte fayda var.

Bu daha çok eski verinin üzerine yeni veri yazılır ise meydana gelecek bir soruna benziyor. Dosya sistemleri öyle çalışabiliyor maalesef. Eski veriyi tutar. Ama üzerine yeni veri de yazabilir.

VLC'de olmuyor. C:\Users\\Videos\Captures klasöründeki videoların hepsini yanlışlıkla sildim.

1750711228945.webp

Ekran görüntüsü 2025-06-23 233954.webp

Bunları nasıl açıyorum EaseUS data recovery indirdim ücret istiyor?

Boyutlarını falan görüyorda bu şekilde diyor.
1750712106534.webp

@Quezzy @Hasan Merkit @Hakanss

@Heribert Yavuz @İtachi Uchiha @3613

Son düzenleme:
Clever Online Video Repair, 4DDig video repair, Apexsoft Video Fixer yazilimlari ile onarmayi deneyebilirsin. VLC ile "donustur ve kaydet" secenegi ile bazen kurtarilabiliyor ayrica.

Clever Online Video Repair, 4DDiG video repair, Apexsoft Video Fixer yazilimlari ile onarmayi deneyebilirsin. VLC ile "donustur ve kaydet" secenegi ile bazen kurtarilabiliyor ayrica.

Yok olmuyor bunların hepsi bu şekil video simgeleri hepsi bozuk mu?

1750712902648.webp

Acil yardım lazım:(
Nasıl açacağım bunları?

1750717108633.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Thumbnail oluşmuyorsa işin zor. MPC-HC ile de şansını deneyebilirsin.

Ayrıca söz konusu programlar sana zaten dosyanın kurtarılabilirlik oranını söylüyor. Eğer oran düşükse videolar tabii ki kurtarılamayarak.

Thumbnail oluşmuyorsa işin zor. MPC-HC ile de şansını deneyebilirsin.

Ayrıca söz konusu programlar sana zaten dosyanın kurtarılabilirlik oranını söylüyor. Eğer oran düşükse videolar tabii ki kurtarılamayarak.

Bunu alsam sadece yine geri yükler değil mi? Thumbnail yok çünkü bozuk mu çıkarlar?

1750721172909.webp

@Toby Fox @14925

Neden böyle?

1750722397557.webp

VLC oynatıcısı deneyin. Ama o da çalıştırmaz ise kuvvetli ihtimalle dosya bozuk kurtarıldı anlamına gelir.

Bozuk neden kurtarıyor Recuva'da yeşil gözükenler vardı onlarda aynı şekil açmadı.

Hocam bu program iyide kurtara bastığım zaman Pro al diyor.

Ekran görüntüsü 2025-06-24 050338.webp

Ekran görüntüsü 2025-06-24 050343.webp

Kullanılamaz ön izleme ne demek hepsinde aynı şey. Pro aldım diyelim. Yine bozuk mu çıkar bunlar?

Son düzenleyen: Moderatör: