Detaylar
Kim cevapladı?Ben Monster tercih ediyorum, Red Bull'un tadı bana garip geliyor.
Sweone
Uzman
Şu anki güncel fiyatlandırma üzerinde 480 ML Red Bull 100 TL, Monster ise marketten markete değişkenlik ile 60-70 TL. Sizce hangisi daha güzel? Şahsi görüşüm: Beyaz Monster.
Red Bull candır.
- Makaleler
- 1
Red Bul iyi, alkolle fena olmuyor, yine de enerji içeceklerini sık tüketmemek en iyisi.
348375
Becerikli
Tadı ilaç gibi geliyor, onun dışında bir sebep de sosyal medyadaki paylaşımlar ile adeta bir çocuk emziğine dönüşmüş olması.
Evet tadı ilaç gibi fakat performans açısından gayet iyi geliyor bana fiyat farkına falan bakılırsa tercih edilir, sosyal medyadaki paylaşımların farkındayım onun için yapacak bir şey yok, bu arada şu an Migros üzerinde 51TL Monster.
Sweone
Uzman
Evet tadı ilaç gibi fakat performans açısından gayet iyi geliyor bana fiyat farkına falan bakılırsa tercih edilir, sosyal medyadaki paylaşımların farkındayım onun için yapacak bir şey yok, bu arada şu an Migros üzerinde 51TL Monster.
Vay be enerji içeceğinden enerji alan biri gördüm ilk defa. Ben çok içmekten bağışıklık kazandım galiba
Ken Carson
Uzman
Ultra Paradise, Aussie Lemonade, Papillon ve Original Zero Sugar (Türkiye'de olsa keşke) bunlar favori Monster çeşitlerim ama Red Bull'u tercih ederim. Tat kalitesi bariz üstün. Çok fazla tüketmesemde alırsam RB.
348375
Becerikli
Vay be enerji içeceğinden enerji alan biri gördüm ilk defa. Ben çok içmekten bağışıklık kazandım galiba![]()
Spor öncesi bir ölçek pre-workout atıp üstüne içince iyi gidiyor.
Ultra paradise, aussie lemonade, papillon ve original Zero sugar (Türkiye'de olsa keşke) bunlar favori Monster çeşitlerim ama Red Bull'u tercih ederim. Tat kalitesi bariz üstün. Çok fazla tüketmesemde alırsam RB.
Aussie lemonade, Ultra paradise Türkiye'de bulunuyor.
Bana kalırsa da Red Bull tat olarak daha iyi, fakat Monster fiyat farkıyla falan tercih edilir.
Sweone
Uzman
Spor öncesi bir ölçek pre-workout atıp üstüne içince iyi gidiyor.
Aussie lemonade, Ultra paradise Türkiye'de bulunuyor.
Bana kalırsa da Red Bull tat olarak daha iyi, fakat Monster fiyat farkıyla falan tercih edilir.
Pre veriyor hocam o enerjiyi. Karıncalanma falan da yapar hatta
348375
Becerikli
Pre veriyor hocam o enerjiyi. Karıncalanma falan da yapar hatta![]()
Yeni konular
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-
-