General5306
Uzman
Red Dead Redemption 2 Steam'de 15 dolar yani 600 TL kadar düştü almak isteyen olursa 8 Eylül'e kadar geçerli indirim.
Öyle bir şey yapacaksan korsan indir daha mantıklı.20TL'ye İtemsatış gibi yerlerden satılıyordu, oralardan alınsın bence bu tür oyunlar.
Steam paylaşımlı hesap olarak geçiyor sanırım mantıklı bence.Öyle bir şey yapacaksan korsan indir daha mantıklı.
Offline ve hesabı 2 saat sonra kaybetmek istiyorsan yapabilirsin. 600 lira bu oyunun bağımlılarına güzel fırsat.20TL ye İtemsatış gibi yerlerden satılıyordu oralardan alınsın bence bu tür oyunlar.
Tlou 1 aldım aynı 20TL ye bitirdim kanka oyunu bir şey olmadı. Bu tür oyunlarda paylaşımlı hesap pek sıkıntı değil gibi.Offline ve hesabı 2 saat sonra kaybetmek istiyorsan yapabilirsin. 600 lira bu oyunun bağımlılarına güzel fırsat.
Offline ve hesabı 2 saat sonra kaybetmek istiyorsan yapabilirsin. 600 lira bu oyunun bağımlılarına güzel fırsat.
Şansa bağlı bende 7 aydır duruyor.Tlou 1 aldım aynı 20TL ye bitirdim kanka oyunu bir şey olmadı. Bu tür oyunlarda paylaşımlı hesap pek sıkıntı değil gibi.
Neden korsan indirip cihazını riske atsın ki? 20 TL verip tamamen güvenli bir şekilde indirir, işin etik boyutu kendisine kalmış, kimseyi zorlayamazsın ki oyunu al diye.Garip gelebilir ama bu oyun 2025 çıkışlı oyun olsa yine kitlesi hayran kalırdı. Çok kaliteli bir oyun. 600 TL vermeye değer diye düşünüyorum.
Öyle bir şey yapacaksan korsan indir daha mantıklı.