Hocam Ultra'da 60 FPS veriyor arada 40'a düşüyor. Benim canımı çok sıkmaz ama aradaki fark fazla olduğu için oyun etkileniyor.

Hayır hocam Vatan Bilgisayar'dan satın aldım.

1080p Ultra ayarda alacağın bu normal. Ben mesela ölçekleme açtığımda FPS kaybı bayağı yaşıyorum ama verdiği görsel tat çok ayrı bir seviye. O ekran kartı ile istersen yüksek(high) oyna.

5500SEDE düşüşler olabilir ultrada. İlk donanımı net öğrenip YouTube'da best settings derseniz aratıp. Stabil bir grafik ayarı elde edersniz.

Anladım hocam. Ben deniyeyim, sistemide iyice öğreneyim ondan sonra size sonuçları söylüyeyim.

1080p Ultra ayarda alacağın bu normal. Ben mesela ölçekleme açtığımda FPS kaybı bayağı yaşıyorum ama verdiği görsel tat çok ayrı bir seviye. O ekran kartı ile istersen yüksek(high) oyna.

Hocam onu da denedim bu sefer 80 FPS'e çıkıyor geri 40'lara düşüyor arada.

Kullanmadıklarını kapat, öyle deneyelim.

Onuda yapmayı deniyorum hocam size geri dönüş sağlayacağım.

Kullanmadıklarını kapat, öyle deneyelim.

Hocam hem internetten en iyi ayarları yaptım hem de sizin dediğiniz gibi kullanmadıklarımı kapattım. Şu an 90 FPS düşmeden oynatıyor. Teşekkür ederim hocamda bir şey soracağım. Ben dün sürücü güncellemesi yapacaktım indirirken sildim (kurarken değil) ondan sonra RDR2'de böyle oldu. Bir de NVIDIA uygulamasından RDR2'ye basmıştım ayarlarını gösteriyordu. Diyorum da acaba orada yanlışlıkla RDR2 ayarlarını değiştirdiğim için mi böyle oldu?

Son düzenleme:
Onuda yapmayı deniyorum hocam size geri dönüş sağlayacağım.

Hocam hem internetten en iyi ayarları yaptım hem de sizin dediğiniz gibi kullanmadıklarımı kapattım. Şu an 90 FPS düşmeden oynatıyor. Teşekkür ederim hocamda bir şey soracağım. Ben dün sürücü güncellemesi yapacaktım indirirken sildim (kurarken değil) ondan sonra RDR2'de böyle oldu. Bir de NVIDIA uygulamasından RDR2'ye basmıştım ayarlarını gösteriyordu. Diyorum da acaba orada yanlışlıkla RDR2 ayarlarını değiştirdiğim için mi böyle oldu?

Rica ederim. Yok zannetmiyorum. RAM tüketen bir oyuın aslında bakmayın. 32 GB RAM olsun görün ne kadar çekiyor.