Red Dead Redemption 2 Türkçe yama nasıl kurulur?

Kurulumu doğru yapmamışsın RAR'ın içindekileri oyun dosyasının içine atacaksın. Ama aşağıdaki yamayı kurmayı öneririm. Hem el çevirisi hem de geliştirilmeye devam ediliyor. Oyunu bu yamayla bitirmiştim. Ayrıca kurmaya çalıştığın yamada ayı avındaki görevde hata vardı diye hatırlıyorum.

Yamayı rar olarak direkt oyun dosyalarının içine atmayacaksınız. yama.rar klasörünü önce bir oyun dosyalarının içinden masaüstüne geri alın, sonra sağ tıklayıp "Tümünü Ayıkla"ya tıklayın. Klasöre ayıklandıktan sonra ayıklanan klasörün içindeki tüm dosyaları oyun dosyalarının içine atın.

Yok hocam bu yamayı ben önceden kurmuştum bir sıkıntı olmamıştı. Attığınız yama ile aralarında çok fark var mı ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam bu yamayı ben önceden kurmuştum bir sıkıntı olmamıştı. Attığınız yama ile aralarında çok fark var mı ki?

Kurmaya çalıştığın yama makine çevirininki çok aman aman iyi değil ayrıca efsanevi ayı AVI görevinde sıkıntı vardı diye hatırlıyorum. Benim attığım en azından el çevirisi adam kendisi teker teker uğraşıp çeviriyor ayrıca saçma sapan font hataları da olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…