laucsbscrytesxd

Çalışkan
Selamlar arkadaşlar,

Red Dead Redemption 2'ye başlamak istiyorum ancak piyasada çok fazla yama versiyonu var ve birçoğu eski kaldığı için güncel oyun sürümlerinde Steam sorun çıkarabiliyor.

Daha önce denediğim bazı yamalarda şu problemlerle karşılaştım:

Font sorunu: Türkçe karakterlerin "kutu kutu" veya anlamsız simgelerle görünmesi.
Oyunun kapanması: Yama aktifken oyunun açılış ekranında kalması veya masaüstüne atması.
Script Hook hataları: Güncel olmayan dosyalar yüzünden versiyon uyuşmazlığı.

Şu an 2026 itibarıyla oyunun en son sürümüyle tam uyumlu, kurulumu kolay ve özellikle font hatası yaşatmayan bildiğiniz sağlam bir yama var mı?

Teşekkür ederim bakacağım, umarım bir sorun çıkarmaz 1-2 ay boyunca %100 bitiririm diye düşünüyorum sonra yazın işlerim var bilgisayarla ilgilenemeyeceğim maalesef.

Teşekkür ederim bakacağım, umarım bir sorun çıkarmaz 1-2 ay boyunca %100 bitiririm diye düşünüyorum sonra yazın işlerim var bilgisayarla ilgilenemeyeceğim maalesef.
Bende de hep diğer yamalar sıkıntı çıkarıyor, bu her zaman sorunsuz şekilde çalışıyor. Epic üzerinde de sorunsuz.

Hikayenin sonuna dair pek çok kez sürprizbozan (spoiler) maruz kaldığım için oyunu oynama isteğim azalmıştı ancak bugün bir başlangıç yapmaya karar verdim %100 bitirmeye :D Şu an indirme aşamasında, yamayı en kısa sürede test edeceğim
Bende de hep diğer yamalar sıkıntı çıkarıyor, bu her zaman sorunsuz şekilde çalışıyor. Epic üzerinde de sorunsuz.

Hikayenin sonuna dair pek çok kez sürprizbozan (spoiler) maruz kaldığım için oyunu oynama isteğim azalmıştı
Spoiler ile kafayı çok bozmamak lazım, RDR1 hikayesine bakarsak RDR2'den de Spoiler yendiği için zevk alamayız bu kafayla.

Biraz spoiler yendiği için işleyiş daha çok içine çekebilir, oynarken en sonda çok büyük bir "Vay be" yerine süreç boyunca neyin ne sebeple yapıldığını anlayıp daha çok "Vay be denebilir.

Kafaya takıp da bu oyundan mahrum kalmak, olmaz...