Oyunu 5. ya da 6. bitirişimdi oyuna bir kez daha hayran kaldım. Bu sefer oynarken fotoğraf da çekmek istedim. Bütün ayarlar ultrada, herhangi bir mod yok, çözünürlük 2K, fotoğraflarla da oynanmadı sadece oyun içindeki fotoğraf modundaki pozlama ve kontrastı düzenleyebildim.

Eki Görüntüle 186636
Eki Görüntüle 186625Eki Görüntüle 186626Eki Görüntüle 186627Eki Görüntüle 186628Eki Görüntüle 186629Eki Görüntüle 186630Eki Görüntüle 186631Eki Görüntüle 186632Eki Görüntüle 186633Eki Görüntüle 186634Eki Görüntüle 186635

Bu da sürpriz yumurta olsun. :D

Eki Görüntüle 186637

Normalde bir oyun bitti mi? Bitmiştir nedense tekrar oynayasım gelmez öylede garip bir huyum var. Ama RDR 2 benim bu huyumu kırdı. Oyunu %90 gamepad ile bitirmiştim. PC'm yapılınca klavye mouse ile chill chill tekrar oynayacağım. Oyun her yönden beni mest ediyor abi. Geçen zamanda gelen smooth Motion'dan sonra 2 k full Ultra ayarlarda 80 100FPS ile oynuyorum 4070 laptopta. TLOU ve God of War sevenler çok fazla ,şu oyunun fotoğraflarına bir bakın nasıl başyapıt olamaz? Benim için "game of the year" best game.

Normalde bir oyun bitti mi? Bitmiştir nedense tekrar oynayasım gelmez öylede garip bir huyum var. Ama RDR 2 benim bu huyumu kırdı. Oyunu %90 gamepad ile bitirmiştim. PC'm yapılınca klavye mouse ile chill chill tekrar oynayacağım. Oyun her yönden beni mest ediyor abi. Geçen zamanda gelen smooth Motion'dan sonra 2 k full Ultra ayarlarda 80 100FPS ile oynuyorum 4070 laptopta. TLOU ve God of War sevenler çok fazla ,şu oyunun fotoğraflarına bir bakın nasıl başyapıt olamaz? Benim için "game of the year" best game.
God of War'ın alması kesinlikle saçmalıktı 2018'de net torpil vardı. İki oyunu da birden fazla bitirmiş biri olarak God Of War, RDR babayla zor yarışır.

God of War'ın alması kesinlikle saçmalıktı 2018'de net torpil vardı. İki oyunu da birden fazla bitirmiş biri olarak God of War, RDR babayla zor yarışır.

Iyi oyundu sağlam grafik ilk defa God of War başka mitolojide geçti vs. ama bende sonu pek tatminkar hissettirmedi.combat olarak kolay kolay başka oyun yok öyle ama ne bileyim RDR gerçek bir insan hayatı ele alıyor gibi en azından. Bir duygu hissettiriyor, vermek istediği bir mesaj var kaç oyun bunu yapıyor ki?