Yer
Haddonfield, Illinois
Oyunu 5. ya da 6. bitirişimdi oyuna bir kez daha hayran kaldım. Bu sefer oynarken fotoğraf da çekmek istedim. Bütün ayarlar ultrada, herhangi bir mod yok, çözünürlük 2K, fotoğraflarla da oynanmadı sadece oyun içindeki fotoğraf modundaki pozlama ve kontrastı düzenleyebildim.

Ekran Görüntüsü (83).webp

Ekran Görüntüsü (86).webp
Ekran Görüntüsü (87).webp
Ekran Görüntüsü (89).webp
Ekran Görüntüsü (90).webp
Ekran Görüntüsü (91).webp
Ekran Görüntüsü (93).webp
Ekran Görüntüsü (98).webp
Ekran Görüntüsü (100).webp
Ekran Görüntüsü (102).webp
Ekran Görüntüsü (103).webp
Ekran Görüntüsü (105).webp

Bu da sürpriz yumurta olsun. :D

Ekran Görüntüsü (106).webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük bir ön yargı ile başlayıp, iyi anlamda bayıla bayıla oynadığım oyun.
Videolarina bakarak böyle oyun mu olur dag bayir geziyorsun at vs. var ne olabilir demistim en fazla. Hala özlüyorum bu oyunu. Böylesine sanatsal bir oyun yok dunyada. GTA 5'e oranla cok daha sevmistim. Keske GTA 6 yerine RDR 3 yapsalardi. xD

Videolarina bakarak böyle oyun mu olur dag bayir geziyorsun at vs. var ne olabilir demistim en fazla. Hala özlüyorum bu oyunu. Böylesine sanatsal bir oyun yok dunyada. GTA 5'e oranla cok daha sevmistim. Keske GTA 6 yerine RDR 3 yapsalardi. xD
RDR2 bile böyle bir şaheserken 2 milyar dolar yatırım yapılan GTA 6'yı düşündükçe kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Rüyalarıma girmeye başladı. RDR3'ü dede olunca oynarım büyük ihtimalle. :D

RDR2 bile böyle bir şaheserken 2 milyar dolar yatırım yapılan GTA 6'yı düşündükçe kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. Rüyalarıma girmeye başladı. RDR3'ü dede olunca oynarım büyük ihtimalle. :D
Normalde Rockstar Games'e çok kizginim fakat GTA 6 icin PS5 alacam para hazir sadece ev tutmak ve is bulmak gerekiyor. xD