80 dakikada hikayede doğru düzgün bir şey görmüyorsunuz ki zaten. 5-10 saat oynayıp at sürmekten sıkıldım diyen adama eyvallah derim de sizinkisi linçlenme potansiyeline sahip : D
Bir oyunu nerdeyse 1.5 saat boyunca oynadıysam ve hala kendimi zorluyorsam yeterince şans vermişim demektir. 1.5 saatten bahsediyoruz. Yani 5 saat sıkıla sıkıla "hadi hadi olacak" diye kendimi zorlayamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 defa PS4, 1 defa PC ve 1 defa da Xbox'ta olmak üzere baştan sona 3 defa bitirdim ve gönül rahatlığıyla diyebilirim ki RDR 2 herkese hitap eden bir oyun değil. Bu arada en çok zevk aldığım platform PC oldu çünkü en son Trainer yükleyerek bitirdim, fizik kurallarını bükerek oyun bitirmek güzeldi. Oyunu oynamadıysanız oynayın ve oynattırın.

Ama LoL'de 45 dakika da oynasan 45 saat de oynasan oyun ve işleyiş aynı. Hikayeli bir oyun değil sonuçta. Daha doğrusu hikayeli bir oyun ama bu her yeni başlayan oyuna etki etmiyor. Oyun hep aynı
Ama RDR 2'nin oynanışı da çok sıkıcı. LoL daha eğlenceli bir oyun yani.

RDR2, gelmiş geçmiş en iyi oyun değildir. Daha kaliteli onlarcası olacaktır. Tek fark ise hepsinin Rockstar Games tarafından yapılacak olmasıdır.
(...) GTA 5 gibi rezil bir hikaye ile çıkarmazlar umarım oyunu.
GTA V'in hikâyesi rezil değil, yalnızca aksiyonuyla eğlendiren, 3D evrenindeki arcade GTA'ların aksine, yeni nesil GTA'ları oynamak için bolca genel kültür bilgisine ihtiyacınız var. Amerika'nın dinamiklerini bilmeden, GTA serisindeki hicivi anlayamazsınız.

İnsanların RDR2'yi sevmemelerinin sebebi de aynı: Kısıtlı imkânlarla, 2004 yılında çıkmış GTA: San Andreas gibi yavan bir hikâye ve bolca abartılı aksiyon içeriği bekliyorlar. Eğer bu düşünce değişmezse, GTA VI için de bayağı fazla olumsuz geri bildirim göreceğiz.

Son düzenleme:
Chapter 5'e geçtim, ve şunu demeliyim ki bu oyun çoğu diziden filmden daha başarılı. Oynanış olarak da şimdilik en iyi oyun bence. Rockstar 6 sene önce bunu yapabildiyse 2025'te çıkacak GTA 6 nasıl olur tahmin edemiyorum. Zaten RDR2'nin muazzam olduğunu çoğu kişiden duymuşsunuzdur ama hala oynamayan varsa lütfen oynayın bu oyunu ölmeden önce.

Siz bir de son kısmı oynayın. Sonra oturup bütün seriyi düşünürsünüz ben ne yaşadım diye. :D

Hocam oyunun öğretici kısmını geçmemişsiniz sıkıldım diyorsunuz :D ilk 2 bölüm zaten yavaş ve sıkıcı geçiyor haklısınız ama devamında oyun akıyor.

Oyunu daha hiç oynamadım yeni bilgisayara geçeceğim birkaç gün sonra orada kesinlikle oynayacağım, Rockstar Games'in bence en iyi yapımı. Ben aşırı seviyorum, çoğu yeni çıkan oyundan bile hala çok çok iyi.