B benproyt Üyecik Katılım 16 Mayıs 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 0 16 Mayıs 2025 #1 Intel marka ekran kartına sahibim. Oyunlarda FSR yerine XeSS kullanmak istiyorum. Red Dead Redemption 2 için XeSS eklemenin yolu var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2025
Intel marka ekran kartına sahibim. Oyunlarda FSR yerine XeSS kullanmak istiyorum. Red Dead Redemption 2 için XeSS eklemenin yolu var mıdır?
Aeronight Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.747 Makaleler 61 Çözümler 26 Beğeniler 2.278 Yer Noxus 16 Mayıs 2025 #2 Böyle bir video buldum. İşe yarar mı bilmiyorum. Deneyebilirsin.
TekTabanca Uzman Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 151 Beğeniler 25 22 Eylül 2025 #3 benproyt dedi: Intel marka ekran kartına sahibim. Oyunlarda FSR yerine XeSS kullanmak istiyorum. Red Dead Redemption 2 için XeSS eklemenin yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Denediğiniz bir yol oldu mu ? Xess olmayınca oyun kasıyor ya
benproyt dedi: Intel marka ekran kartına sahibim. Oyunlarda FSR yerine XeSS kullanmak istiyorum. Red Dead Redemption 2 için XeSS eklemenin yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Denediğiniz bir yol oldu mu ? Xess olmayınca oyun kasıyor ya