Merhaba arkadaşlar sizlerden ricam DBD için güzel bir Build önerebilir misiniz?

@Michael MYERS hocam sizce?
Hocam otzdarva'nın buildlerini paylaştığı bir site var oradan bakabilirsin. GamerinDibi ve Xoar33 kanallarına da bakabilirsin. Xoar33 özellikle katil tarafında çok iyi.

Survivor tarafında ben genelde şöyle kullanıyorum:

Adrenalin
Fırsat Penceresi
Kıvrak
Tuzak Mayın (Jill)

Fırsat penceresi, demir irade, direnç --> ben genelde bu üçlüyü tercih ediyorum. Yaralı oynamaktan korkmuyorsan öneririm. Dorduncu perk opsiyonel kafana göre ekleyebilirsin.

Fırsat penceresi, kıvrak, direnç --> demir irade yerine bu da olabilir. Tamamen oynayış tarzına bağlı.

Dördüncü perki takıma faydali olması açısından kendini kanıtla veya boon seçebilirsin.

Son düzenleme:

Chase istiyorsan kesinlikle kıvrak + fırsat penceresi alarak başla. Build önerisi istediğine göre mapleri ezbere bilmediğini düşünüyorum. Fırsat penceresi o yüzden. Anti tunnel için kayıtlara geçmesin önerimdir, ancak dikkatli kullanılmalı. Support olarak da başaracağız perkini öneririm.

Alternatif olarak ben kendi Build'imi ekleyeyim,
Kum torbası - Ustalık - Kayıtlara Geçmesin - Fırsat Penceresi. Oyundaki çoğu mapi bilsem de hangi paleti harcamışlar, hangi paletler duruyor vs bunları görmek istediğim için almaya devam ediyorum.

Chase istiyorsan kesinlikle kıvrak + fırsat penceresi alarak başla. Build önerisi istediğine göre mapleri ezbere bilmediğini düşünüyorum. Fırsat penceresi o yüzden. Anti tunnel için kayıtlara geçmesin önerimdir, ancak dikkatli kullanılmalı. Support olarak da başaracağız perkini öneririm.

Alternatif olarak ben kendi Build'imi ekleyeyim,
Kum torbası - Ustalık - Kayıtlara Geçmesin - Fırsat Penceresi. Oyundaki çoğu mapi bilsem de hangi paleti harcamışlar, hangi paletler duruyor vs bunları görmek istediğim için almaya devam ediyorum.
Kum torbası eskisi kadar op değil fakat öyle olması kaynaklı ters psikoloji kimse alınacağını düşünmüyor ve kritik anlarda işe yarayabiliyor. Yine de demir irade bence çok daha faydalı. Maç genelinde mindgame ile katilin seni kaybetmesine ya da ses kasamamasına yol açıyor.

Kum torbası eskisi kadar op değil fakat öyle olması kaynaklı ters psikoloji kimse alınacağını düşünmüyor ve kritik anlarda işe yarayabiliyor. Yine de demir irade bence çok daha faydalı. Maç genelinde mindgame ile katilin seni kaybetmesine ya da ses kasamamasına yol açıyor.

SWF girdiğimde Build'im değişiyor genellikle. Demir irade + arka plan oyuncusu alarak giriyorum. Eski kum torbasını madem getirmiyorlar, bari 1sn yapsınlar kum torbasını. Ping difften çok kaçırdığım oldu.

SWF girdiğimde Build'im değişiyor genellikle. Demir irade + arka plan oyuncusu alarak giriyorum. Eski kum torbasını madem getirmiyorlar, bari 1sn yapsınlar kum torbasını. Ping difften çok kaçırdığım oldu.
Kum torbasi yerine medkite derin yara efektine sokan eklentiyi koyup kullanabilirsin. Beş perk ile takılıyor gibi oluyorsun.