Arthur Morgan'ın gençliğinden başlayıp dutch ile tanışma kısmına vs değinseler efsane olur. Arthur ile oynamak isterim RDR3'ü.
Aslında Arthur'un Van der Linde çetesine katılışını baştan sona anlatan ya da çeteye katılmadan önce ne yaptığını, nasıl yaşadığını anlatan bir oyun olsa tadından yenmez. Yemin ederim RDR 3 beklediğim kadar GTA 6'yı beklemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Jack'in hikayesini devam ettireceklerini düşünüyorum. Babasına karşı olan tavrını, hayata karşı bakıl açısını, babası ve babasının dostlarına karşı hisleri vb. vb. detaylandırılmış uzun anlatıma sahip bir oyun mükemmel olur. Tıpkı Arthur gibi geçmişle gelecek arasında sıkışmış, kaybolmuş bir Jack görmek iyi olurdu.

Açıkçası çok düşünmedim bu konuda nasıl eder Rockstar falan diye ama hiç beklemediğimiz yerden bir karakter bile gelebilir yani. (İster görüş olalım ister görmemiş)

Arthur Morgan gibi bir karakter RDR 1'de bile anlatılmıyor adamlar nasıl bir karakter üretip senaryo yazdılarsa inanılmaz bir hikaye anlatımı ve bu anlatımı çok güzel grafikler ile sundular bize. Hikayeyi bağladıkları yer ve RDR 1'in devamı olacak kapanış kısımı bile ne güzeldi yani.

Blackwater gizemi oyunda hep aklımıza sokulan ve acaba orada ne oldu? Dutch neden masum bir kadını öldürdü gibi sorular hep oyuncunun aklını kurcalıyor ve en olası senaryo RDR 3 gelirse Blackwater'a kadar olan bir oyun görürüz oluyor hali ile. Sinema sektörü ve oyun sektöründe bu gibi senaryo tahmin etmek ve ne olacağını anlamak biraz zor ve karmaşık olabiliyor bazen. O kadar tahmin edip aklından kusursuz kurduğun bir senaryo bile yanından bile geçmeyebilir belki RDR 3'ün.

Belki jack, belki ise Dutch üzerinden bir hikaye gider kim bilir. GTA 6 ile ilk kadın karakterimizi oynayacağız mesela belki Sadie Adler niye olmasın?

Aslında Arthur'un Van der Linde çetesine katılışını baştan sona anlatan ya da çeteye katılmadan önce ne yaptığını, nasıl yaşadığını anlatan bir oyun olsa tadından yenmez. Yemin ederim RDR 3 beklediğim kadar GTA 6'yı beklemiyorum.

GTA 6'dan çok bir şey beklemiyorum açıkçası. Hatta hayal kırıklığı ile bilr sonuçlanabilir. Rockstar eski Rockstar Games değil çünkü.