Dostlarım, hepinize merhaba.
Cuma günü Gaming Gecesi'nden 31.999 TL'ye Red Devil 9070XT aldım. Ağustos'a kadar da kalanını tamamlamak istiyorum. Ekran kartı dahil 88 bin kadar bir bütçem var. Aklımda şunlar var:
İşlemci: Gaming Gecesi'ne gelirse 9800X3D, gelmezse 7800X3D.
Anakart: B850 düşünüyordum ama cuma günü X serisi anakartlar 10 binlere düştü. Hem almışken ilerideki sistemlerimde de kullanmak isterim.
RAM: XPG Lancer, Corsair Vengeance ya da cuma günü 4.800'e düşen Kingston Beast RGB CL30 32GB 6000MHz.
Ekran kartı: Red Devil 9070XT zaten.
Depolama: Kioxia Exceria Pro 2TB.
Kasa: H9 Flow ya da O11 Vision. Ama H9 daha iyi olur gibi; ekstra 3 fan yeri var çünkü.
Güç kaynağı: Bundan emin değilim açıkçası. A850GL ya da Enermax Revolution var aklımda.
Soğutucu: Herhangi bir 360mm sıvı soğutma. Görünüş amaçlı zaten aklımda Aqua Elite ya da Frozen Horizon var. Arctic 3 Pro pahalı geldi, Lian Li de olabilir. Hem Gaming Gecesi'ne geliyor hem şık.
Dostlarım, önerilerinizi yaparken ilgi göstermenizi istediğim bir nokta var: Fanlarda LCD ya da sonsuz ayna ve kenarlarında Lian Li gibi RGB olmasını istiyorum. LCD fazla pahalı gibi ama sonsuz ayna fena değil. Aklımda M12-S ARGB 120mm var, gönlümde Lian Li. Önerilerinizi bekliyorum. Akvaryum tarzı kasadan ve sıvı soğutmadan şaşmam.