Yurtta kalıyorum, şu an 25 GB paket kullanıyorum ama yetmiyor. Bu paket alınır mı? Normalde Turkcell’e geçerim de şubatta bitiyor, onun dışında cayma bedeli oluyor. 15 GB paylaşım olayını programlarla halledenler var mış, sanırsam onu da öyle hallederim. Olmazsa da koymaz pek. Sizce alınır mı? Hız düşürme vs. sorunları yaşar mıyım?

Fiyatını ve diğer operatörler karşılaştırmasını verirsen daha iyi olur. Aylık ortalama internet harcamanı takip ediyor musun? Ben 60'ı telefonumdan kolay kolay geçmiyorum mesela.

Yurtta kalıyorum, şu an 25 GB paket kullanıyorum ama yetmiyor. Bu paket alınır mı? Normalde Turkcell'e geçerim de şubatta bitiyor, onun dışında cayma bedeli oluyor. 15 GB paylaşım olayını programlarla halledenler var mış, sanırsam onu da öyle hallederim. Olmazsa da koymaz pek. Sizce alınır mı? Hız düşürme vs. sorunları yaşar mıyım?

Paylaşma olayını çözersen lütfen bizi de bilgilendir.

Fiyatını ve diğer operatörler karşılaştırmasını verirsen daha iyi olur. Aylık ortalama internet harcamanı takip ediyor musun? Ben 60'ı telefonumdan kolay kolay geçmiyorum mesela.

Sınırsız 900TL, Turkcell de gnc 30+30 paket var 550TL, 30+60GB 660TL. Ama onlara şu an geçmek için iptal bedeli parasıda ödemem lazım. Zaten vodafonedeyim o yüzden sınırsızı bir düşündüm. 60GB bile olsa yeter mi bilmiyorum dizi film oyun ders videoları derken bitiyor.

Sınırsız 900TL, Turkcell de gnc 30+30 paket var 550TL, 30+60GB 660TL. Ama onlara şu an geçmek için iptal bedeli parasıda ödemem lazım. Zaten vodafonedeyim o yüzden sınırsızı bir düşündüm. 60GB bile olsa yeter mi bilmiyorum dizi film oyun ders videoları derken bitiyor.
O zaman taahhütün bitene kadar sınırsız pakete geçiyorsun ve çokta abartmadan kullanıyorsun (Her gün PC -Telefondan oyun indirirsen istatistik şaşar.) Sözleşmenin sonlarına doğru aylık internet kullanımına bak, beklediğinin altında ise o zaman tekrar GB kampanyasına dönersin. 300-400 TL cebinde kalır. Yok ise ne ala devam edersin.