Bütçe
?

babaci

Üstün
Merhaba. Kafamda tam bir bütçe oluşturamadım ve hangi modeli alacağımı bilmiyorum size sormak istedim.

Şu anda kullandığım klavye Gigabyte Aorus K1 Cherry MX Red Switch Mekanik. 3 yıl önce almıştım aslında memnunum ama maalesef space tuşu bozulduğu için yenisini almak zorundayım.

Kalitesi buna yakın bir şey olsun istiyorum. Mümkünse NumLock tuşları olsun ama olmuyorsa ve kaliteli modelse yapacak bir şey yok. Kablolu kablosuz fark etmez.

Uzun zamandır klavye piyasasını takip etmediğim için ne kadar bütçe ayırmam gerekli ne almam gerekli bilmiyorum. Siz ne kullanıyorsunuz? Kalitesinden ve tuş hissiyatından memnun olduğunuz, güzel olduğunu düşündüğünüz modelleri önerir misiniz? Dediğim gibi bütçe belirtmedim ama kendinizden yola çıkarak "Şunu al işini görür" diyebileceğiniz önerilerinizi bekliyorum. Fiyatta çok da uçmadan, kaliteli bir şey almak istiyorum. Teşekkürler.

Apex Pro TKL kullanıyorum. Fiyatı oldukça ütopik. Zamanında çok daha ucuza indirimden almıştım. Şu anda uzak durun.
O sanki geçen gün bir yerde indirime falan girmişti görmüştüm. Kalitesi iyidir ama dediğim gibi sağdaki tuş takımı yok. Bu sıra böyle klavyeler çok satılıyor sanırım anlamadım bana tuş takımı olsa daha iyi olur gibi geliyor.

O sanki geçen gün bir yerde indirime falan girmişti görmüştüm. Kalitesi iyidir ama dediğim gibi sağdaki tuş takımı yok. Bu sıra böyle klavyeler çok satılıyor sanırım anlamadım bana tuş takımı olsa daha iyi olur gibi geliyor.
Çok daha az yer kaplıyor. Kesinlikle TKL veya %60 öneririm. Tabii Numpadle işiniz yoksa. Mesela 2500 TL sizin için çok mu yüksek olur?

Çok daha az yer kaplıyor. Kesinlikle TKL veya %60 öneririm. Tabii Numpadle işiniz yoksa. Mesela 2500 TL sizin için çok mu yüksek olur?
Yüksek olmaz hocam ortalama olur daha kaliteli bir şey olursa daha fazla verebilirim hatta. GTA'da falan uçak süremiyoruz yandaki tuşlar olmayınca :D. Tek işlevi bu değil tabi ama buna benzer işime yaradığı yerler var.

Asus ROG Strix Scope Red kullanıyorum ve öneririm. Seninle aynı klavyeyi kullanıyordum üstüne kola dökülünce bunu aldım. Optik red switch diye geçiyor sanırım. Bunun hissiyatı bambaşka bir seviyede bana göre. Aorus k1 red switch ise bu 5x red switch bence.
Aynı klavyeyi kullanıyorum ve uzun araştırmalar sonucu aldım, kesinlikle tavsiye ediyorum.

Asus ROG Strix Scope Red kullanıyorum ve öneririm. Seninle aynı klavyeyi kullanıyordum üstüne kola dökülünce bunu aldım. Optik red switch diye geçiyor sanırım. Bunun hissiyatı bambaşka bir seviyede bana göre. Aorus k1 red switch ise bu 5x red switch bence.
Aynı klavyeyi kullanıyorum ve uzun araştırmalar sonucu aldım, kesinlikle tavsiye ediyorum.
Fiyatı da güzelmiş galiba bunu alacağım. Teşekkürler öneri için.

Asus Rog Claymore II alabilirsin piyasada şu an zor bulunuyor optik red switche sahip hem istediğin numpade sahip hemde numpadi modüler istediğin zaman çıkarabiliyorsun.

Son düzenleme: