Merhaba,
Bende Redline Prestige S7 cihazı var. Cihaz daha önce brick olmuştu ve Amlogic USB Burning Tool ile Aidan ROM yükleyerek cihazı tekrar çalışır hâle getirdim. Ancak Amlogic USB Burning Tool, ZIP formatındaki Firmware dosyalarını kabul etmiyor; IMG formatında bir Firmware gerekiyor.
Redline'ın sitesinde ise Prestige S7 için orijinal Stock Firmware ZIP formatında paylaşılmış. Aidan ROM ATV9'u yüklediğimde cihazın önündeki LCD ekran, Redline kumandası ve uydu alıcısı (tuner) çalışmadı. Daha sonra SlimBOX, Aidan ROM 7.5 ve Goldmaster Explorer ROM gibi farklı ROM'ları da denedim. Ancak bu ROM'ların hepsinde aynı sorunlar devam etti.
Bu nedenle cihazın orijinal Firmware'ını yüklemek istiyorum. Fakat Redline'ın sitesinde Firmware IMG formatında sunulmadığı için Amlogic USB Burning Tool ile doğrudan yükleyemiyorum.
Cihazın donanım bilgileri:
İşlemci: Amlogic S905D
RAM: 1 GB
Depolama: 8 GB
Tuner: AVL6211
Wi-Fi: RTL8723DS
Elimdeki orijinal ZIP Firmware'ını Amlogic USB Burning Tool ile kullanılabilecek IMG formatına dönüştürmenin bir yolu var mı? Ya da Prestige S7 için doğrudan kullanılabilecek orijinal IMG Firmware'ını nereden bulabilirim?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.