Ben almayacağım bir başkası alıyor, sadece LoL tarzı normal oyunları oynayacak. PUBG, CoD filan oynamayacak, sosyal medyada gezecek. Aslında ben yurt dışı Redmi Note 11s önerdim fakat yurt dışı olduğu için sıcak bakmadı sizin fikriniz nedir?
Hocam PUBG en fazla kaç FPS kasma donma yapar mı? PUBG ve LoL oyunları oynayip sosyal medyada gezecek onun dışında oyun oynamaz sadece PUBG ve LoL oynayacak ayrıca 2.el bakıyor ama temiz sıfır gibi sıkıntısı olmayan cihaz alacak.
Ben almayacağım bir başkası alıyor, sadece LoL tarzı normal oyunları oynayacak. PUBG, CoD filan oynamayacak, sosyal medyada gezecek. Aslında ben yurt dışı Redmi Note 11s önerdim fakat yurt dışı olduğu için sıcak bakmadı sizin fikriniz nedir?
Sakın alma. Kullanıyorum yazılımı çok sorunlu bir telefon. Sayamayacağım kadar çok hatası var. Ve telefonun güncelleme desteği çok erken bitti güvenlik güncellemesi bile almıyor şu anda. Kamerasının renkleride çok soluk. Dxomark puanıda 52 gibi çok düşük bir şey zaten.
Sakın alma. Kullanıyorum yazılımı çok sorunlu bir telefon. Sayamayacağım kadar çok hatası var. Ve telefonun güncelleme desteği çok erken bitti güvenlik güncellemesi bile almıyor şu anda. Kamerasının renkleride çok soluk. DxOMark puanıda 52 gibi çok düşük bir şey zaten.
Ben Redmi Note 11s yurt dışı cihaz alsın dedim ama sıcak bakmıyor fazla ikna etsem mi yoksa Redmi 10 2022 TR cihaz mi alsın? Fikriniz nedir? Hangisinde karar kılalım.
Ben almayacağım hocam bir yakınım alacak 2.el, Redmi Note 11s yurt dışı alsın mı? Yurt dışı cihaz şu an kullanılır mı?
Kendisi PUBG kaldırmazsa LoL'e filan yöneleceğini söyledi öyle çok oyun delisi değil sosyal medyada vs takılacak.
Ben Redmi Note 11s yurt dışı cihaz alsın dedim ama sıcak bakmıyor fazla ikna etsem mi yoksa Redmi 10 2022 TR cihaz mi alsın? Fikriniz nedir? Hangisinde karar kılalım.
Onu önerdim zaten fakat illa 90Hz istiyor ayrıca buhcesi 3500 4000 TL arası nedense Samsung cihazların 2.elleri pahalı, sizce Redmi 10 2022 mi alsın yoksa yurt dışı Redmi Note 11s mi alsın yurt dışı kullanılır mı günümüzde?
Onu önerdim zaten fakat illa 90Hz istiyor ayrıca buhcesi 3500 4000 TL arası nedense Samsung cihazların 2.elleri pahalı, sizce Redmi 10 2022 mi alsın yoksa yurt dışı Redmi Note 11s mi alsın yurt dışı kullanılır mı günümüzde?
Xiaomilerin 90 HZ' leri neredeyse hiç hissettirmiyor. Üsttede dediğim gibi Redmi 10 2022 kullanıyorum 90 HZ hiç histettirmiyor. Samsungların 60 HZ' i gibi akıcılık olarak.