Redmi 10 2022 nasıldır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 605
  • Etiketler Etiketler
    2023 redmi

995

Uzman
Ben almayacağım bir başkası alıyor, sadece LoL tarzı normal oyunları oynayacak. PUBG, CoD filan oynamayacak, sosyal medyada gezecek. Aslında ben yurt dışı Redmi Note 11s önerdim fakat yurt dışı olduğu için sıcak bakmadı sizin fikriniz nedir?

Alacağı cihazın özellikleri;

Redmi 10 2022 - TR cihaz - 128 GB - 4 GB RAM - 90Hz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır.

Sıfır ise alınır hocam.

Son düzenleme:
Alınır.

Sıfır ise alınır hocam.
Hocam PUBG en fazla kaç FPS kasma donma yapar mı? PUBG ve LoL oyunları oynayip sosyal medyada gezecek onun dışında oyun oynamaz sadece PUBG ve LoL oynayacak ayrıca 2.el bakıyor ama temiz sıfır gibi sıkıntısı olmayan cihaz alacak.

Anladım PUBG'de ne performans verir bilmiyorum kasmaz herhalde.

İfadeler: 995
Sakın alma. Kullanıyorum yazılımı çok sorunlu bir telefon. Sayamayacağım kadar çok hatası var. Ve telefonun güncelleme desteği çok erken bitti güvenlik güncellemesi bile almıyor şu anda. Kamerasının renkleride çok soluk. Dxomark puanıda 52 gibi çok düşük bir şey zaten.

Ben almayacağım hocam bir yakınım alacak 2.el, Redmi Note 11s yurt dışı alsın mı? Yurt dışı cihaz şu an kullanılır mı?

Kendisi PUBG kaldırmazsa LoL'e filan yöneleceğini söyledi öyle çok oyun delisi değil sosyal medyada vs takılacak.
Anladım PUBG'de ne performans verir bilmiyorum kasmaz herhalde.
Ben Redmi Note 11s yurt dışı cihaz alsın dedim ama sıcak bakmıyor fazla ikna etsem mi yoksa Redmi 10 2022 TR cihaz mi alsın? Fikriniz nedir? Hangisinde karar kılalım.

2. el temiz yurt içi Samsung S9+ baksın o bütçede.

2. el temiz yurt içi Samsung S9+ alsın o bütçede.
Onu önerdim zaten fakat illa 90Hz istiyor ayrıca buhcesi 3500 4000 TL arası nedense Samsung cihazların 2.elleri pahalı, sizce Redmi 10 2022 mi alsın yoksa yurt dışı Redmi Note 11s mi alsın yurt dışı kullanılır mı günümüzde?

Xiaomilerin 90 HZ' leri neredeyse hiç hissettirmiyor. Üsttede dediğim gibi Redmi 10 2022 kullanıyorum 90 HZ hiç histettirmiyor. Samsungların 60 HZ' i gibi akıcılık olarak.

O cihazdan alacağı 90HZ'den çok bir şey beklemesin. İşlemcisi çok düşük. Yerinde olsaydım ikinci el S9 veya S9+ alıp keyfime bakardım.

Redmi 10 2022 yerine yurt dışı N11S çok daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…