ksqdev

Başarılı
Yer
Kastamonu
Cihaz
Redmi 13
Arkadaşlar Redmi 13 (moon) cihazıma GSI Evolution X Android 15 Romu kurdum, ancak bootloopa giriyor. Xiaomi logosundan sonra yeniden başlıyor.
HyperOS Recovery ile Wipe data yaptım oda işe yaramadı, vbmeta doğrulamasını kaldırdım oda işe yaramadı.

Arkadaşlar Redmi 13 (moon) cihazıma GSI Evolution X Android 15 ROM'u kurdum, ancak bootloopa giriyor. Xiaomi logosundan sonra yeniden başlıyor.
HyperOS recovery ile wipe data yaptım oda işe yaramadı, vbmeta doğrulamasını kaldırdım oda işe yaramadı.

Farkli GSI ile deneyin.

Arkadaşlar Redmi 13 (moon) cihazıma GSI Evolution X Android 15 ROM'u kurdum, ancak bootloopa giriyor. Xiaomi logosundan sonra yeniden başlıyor.
HyperOS recovery ile wipe data yaptım oda işe yaramadı, vbmeta doğrulamasını kaldırdım oda işe yaramadı.

Fastboot moduna giriyor mu giriyorsa stock deneyin 13C kullandım Fastboot moduna girmiyordu.

Fastboot moduna giriyor mu giriyorsa stock deneyin 13C kullandım Fastboot moduna girmiyordu.
şuan Stok HyperOS 1'e geri döndüm. Fastboota ve Recovery'e giriyordu bende. Mi logosundan 5 saniye sonra reboot atıyordu cihaz. Akşam Vndklite PixelOS deneyeceğim.

Arkadaşlar PixelOS Kurdum yine aynı sorun.

Son düzenleme: