Redmi 13C hardbrick oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan er3n
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 632

er3n

Uzman
Makaleler
1
Yer
Erzurum
İyi sosyaller hocalarım,

Redmi 13C'nin bomboş özelliklerinden sıkılıp yeni bir ROM kuracaktım her şey normaldi. Fastboot ile TWRP'yi kurdum ve TWRP bootloop oldu. Garantiye gönderdim (belki ellerinden bir şey gelir diye) 5633 lira fiyat biçtiler yardımcı olursanız sevinirim.

Telefonu bilgisayarınıza bağlayın. Sonra Fastboot moduna girin. Aman fırsatı kaçırmayın beklemek zorunda kalırsınız.

Hocam Fastboot moduna girmeyi cihaz reddediyor onun yerine TWRP menüsüne giriyor.

Eğer TWRP logosunda kaldıysan hard brick değildir O, yeni TWRP flashlayıp açabilmen gerek.

Bilgisayara ADB App Control indirip telefonu bağla %99 olasılıkla cihazı algılar, orada komut girme kısmı var oraya reboot Fastboot yaz.

O telefonun işlemcisi MediaTek değil mi? SP Flash Tool ile telefon kapalı şekilde ROM atabiliyorsun sanırım. Deneyebilirsin.
hocam bunun için mtk bypass olması gerekmiyormu

cihazım geldiğinde deneyeceğim teşekkürler

Cihazım geldiğinde deneyeceğim teşekkürler

Dediğim yöntemi hem Samsung hem Redmi bayağı cihazda denedim olumlu sonuç verdi, muhtemelen sende de olur, Fastboot moda girince yeni TWRP flashlarsın düzelir. Varsa orange fox dene.

İşlemcisi MTK ise mtkclient ile yazılımsal oynama yapabilirsin.
Stock romu internette bulursan mtkclient ile telefon kapalı iken rom atabilirsin.

Öncelik ile geçmiş olsun cihaz 4G'mi yoksa 5G'mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…