This is a Magisk module and from this you can get Unlimited Google Cloud Storage to backup Photos and Videos on your device. - VehanRajintha/Free-Unlimited-Google-Cloud-Backup-Magisk-Module
Merhaba arkadaşlar, bu makalede sanal RAM diye tabir ettiğimiz özelliği kullanmalı mıyız, kullanırsak bizden götürüsü ne olur? Ondan bahsedeceğim sizlere, başlayalım. Şu an kullandığım cihaz 8 GB Swap'e kadar desteklemekte. Ne güzel toplamda 16 GB oluyor daha ne istiyorsun diyebilirsiniz ama o iş öyle değil.
Cihazında 8 GB LPDDR5 RAM bulunmakta. LPDDR5 RAM'lerin çıkabildiği hız ise:51.2 GB/s , depolama birimim ise UFS 3.1, cihazımı 2021 Mart ayında almıştım R/W hızlarım ektedir:
Yani depolama biriminiz ne olursa olsun RAM'in hız değerlerine yetişemeyecek...
Her şey açıklanmış burada, okumanızı tavsiye ederim.
Merhaba arkadaşlar, bu makalede sanal RAM diye tabir ettiğimiz özelliği kullanmalı mıyız, kullanırsak bizden götürüsü ne olur? Ondan bahsedeceğim sizlere, başlayalım. Şu an kullandığım cihaz 8 GB Swap'e kadar desteklemekte. Ne güzel toplamda 16 GB oluyor daha ne istiyorsun diyebilirsiniz ama o iş öyle değil.
Cihazında 8 GB LPDDR5 RAM bulunmakta. LPDDR5 RAM'lerin çıkabildiği hız ise:51.2 GB/s , depolama birimim ise UFS 3.1, cihazımı 2021 Mart ayında almıştım R/W hızlarım ektedir:
Yani depolama biriminiz ne olursa olsun RAM'in hız değerlerine yetişemeyecek...
Her şey açıklanmış burada, okumanızı tavsiye ederim.
6-4 GB günümüzde yeterli değil. Lazım olan kullanabilir. UFS'de öyle büyük kayıplar yaratacağını sanmam. Redmi Note 7'yi swap ile kullandım ve sorun göremedim. Aynı şekilde önerdikleri için j7'ye de kuracağım ki 2 GB ile telefon kullanılmıyor.
Swap aksine düşük cihazlar için bir nimet olarak görüyorum.
6-4 GB günümüzde yeterli değil. Lazım olan kullanabilir. Ufs'de öyle büyük kayıplar yaratacağını sanmam. Redmi Note 7'yi swap ile kullandım ve sorun göremedim. Aynı şekilde önerdikleri için j7'ye de kuracağım ki 2 GB ile telefon kullanılmıyor.
Çok düşük kapasiteler için belki ama fazladan eMMC yormaya bence değmez.
İlla kullanılacaksa en fazla 4 GB RAM'lı telefonda kullanılmalı bence, şahsen 6 GB RAM kullanıyorum gayet yeterli bence.