Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ksqdev

Başarılı
Yer
Kastamonu
Cihaz
Redmi 13
Arkadaşlar Redmi 13 (Moon) cihazımın bootloader kilidini açtım ve Hyperos 2.0.4'e düşürdüm Fastboot ROM'u için. Şuan cihaz çalışıyor ancak Magisk'in patchlediği boot.img dosyasını flaşladığımda bir fark olmuyor. Magisk'e girdiğimde süper kullanıcı felan yok.

Çözüm
Evet. Fastboot flash vendor_boot dosyadı.img

Hocam bir etki etmiyor maleseef. Halen Magisk mevcut değil gösteriyor.
Magisk'te sorun var diyeceğim Root check uygulamasındada root olmadığını belirtiyor

Magisk'te sorun var diyeceğim Root check uygulamasındada root olmadığını belirtiyor

HyperOS 1.0.3 indiriyorum şu an.
İçerisinde init boot.img dosyası var ise onu kuracağım.

Hocam init_boot dosyası o sürümdede yok.

@Heribert Yavuz, Hocam orada mısınız? Etiketlediğim için kusura bakmayın artık hiçbir şey işe yaramıyor tek yardım isteyebileceğim sizsiniz.

Arkadaşlar Sorunu HyperOS 1.0.3 Global sürümüne geçerek çözdüm.
Aynı sorunu yaşayanlar benim gibi HyperOS 1'e düşürmeyi deneyebilirler.
Arkadaşlar Redmi 13 (Moon) cihazımın bootloader kilidini açtım ve Hyperos 2.0.4'e düşürdüm Fastboot ROM'u için. Şuan cihaz çalışıyor ancak Magisk'in patchlediği boot.img dosyasını flaşladığımda bir fark olmuyor. Magisk'e girdiğimde süper kullanıcı felan yok.
Custom recovery ile Magisk'i zip olarak flashlamayı deneyebilir misiniz? Her şeyden önce önemli verilerinizi yedek alın.

Magisk'i init_boot dosyasını patchleyerek flashlamayı dene.

Vendor_boot adında dosya var mı? Onu da patch'lemeniz gerekiyor, Kernel'i 5.X üstü cihazlarda.

Evet hocam, patchleyeceğim şimdi sağ olun.

Vendor_boot adında dosya var mı? Onu da patch'lemeniz gerekiyor, Kernel'i 5.X üstü cihazlarda.

Hocam patchli vendor boot dosyasını yükledim cihaza ancak bir etki etmedi.
Fastboot flash vendor_boot patchli_vendor_boot. İmg yazacağım değil mi?

Son düzenleme:
Evet. Fastboot flash vendor_boot dosyadı.img

HyperOS 1.0.3 indiriyorum şu an.
İçerisinde init boot.img dosyası var ise onu kuracağım.

Hocam init_boot dosyası o sürümdede yok.

@Heribert Yavuz, Hocam orada mısınız? Etiketlediğim için kusura bakmayın artık hiçbir şey işe yaramıyor tek yardım isteyebileceğim sizsiniz.

Arkadaşlar Sorunu HyperOS 1.0.3 Global sürümüne geçerek çözdüm.
Aynı sorunu yaşayanlar benim gibi HyperOS 1'e düşürmeyi deneyebilirler.

Son düzenleme:
Çözüm