Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
Telefon modeli: Xiaomi Redmi Note 10 Pro (yurt dışı)

Magisk yükledim ve önerilen kurulumu yaptım. "all done!" dedikten sonra yeniden baslatma gerekiyor dedi başlattım ama şimdi telefon açılmıyor, ekranda Mi yazıyor kaç saattir.

Recovery moduna girmeye çalıştığımda da teamwin yazısını görüyorum ekran kapanıp açılıyor sürekli, işlem yapamıyorum. Telefonu sıfırlayabilir miyim bu durumda? Ne yapabilirim? Cihazı kurtarabilir miyiz? IMEI kaydı silinir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon modeli: Xiaomi Redmi Note 10 Pro (yurt dışı)

Magisk yükledim ve önerilen kurulumu yaptım. "all done!" dedikten sonra yeniden baslatma gerekiyor dedi başlattım ama şimdi telefon açılmıyor, ekranda Mi yazıyor kaç saattir.

Recovery moduna girmeye çalıştığımda da teamwin yazısını görüyorum ekran kapanıp açılıyor sürekli, işlem yapamıyorum. Telefonu sıfırlayabilir miyim bu durumda? Ne yapabilirim? Cihazı kurtarabilir miyiz? IMEI kaydı silinir mi?
- Cihazı Güçten Kurtarma Moduna Alma:
1. Telefonu kapatın. Eğer açılmıyorsa, güç tuşuna 10-15 saniye boyunca basılı tutarak cihazı kapatın.
2. Güç ve Ses Kısma tuşlarına aynı anda basın ve basılı tutun.
3. Xiaomi logosu görünene kadar bu tuşları bırakmayın.

- Recovery Moduna Girme:
1. Güç ve Ses Açma tuşlarına aynı anda basılı tutarak Recovery Menüsüne ulaşın (bu genellikle TWRP veya başka bir özel recovery).
2. Recovery moduna girdikten sonra, "Wipe" seçeneğine gidin.
3. "Format Data" seçeneğini seçin; bu işlem telefon verilerini silecektir.
4. Onaylayın ve işlemin tamamlanmasını bekleyin.

- Cihazı Sıfırlama:
1. Eğer Recovery moduna erişebiliyorsanız, "Wipe Cache" veya "Wipe Data" seçeneklerini kullanarak cihazı sıfırlayabilirsiniz.
2. Tekrar "Reboot System" seçeneğine gidin ve telefonu yeniden başlatmayı deneyin.

- IMEI Kaydı:
- Yalnızca cihazı sıfırladıysanız, IMEI kaydınız silinmez. Ancak, ROM yükleme veya cihazı baştan kurma işlemleri sırasında bazı durumlarda IMEI kaydında sorunlar yaşanabilir. Bu nedenle, emin olunmadan ileri gitmemek faydalıdır.

- Eğer Recovery Moduna Girilemiyorsa:
- Eğer yukarıdaki adımlar işinize yaramazsa, cihazınıza uygun bir MIUI ROM dosyası indirip Fastboot moduyla yeniden yüklemeyi düşünebilirsiniz. Bu işlem, cihazınıza zarar vermemek için dikkatlice yapılmalıdır.

Her durumda, eğer gelişmeler olmaz veya sorun devam ederse, bu alanda uzman bir teknisyenden yardım almak en iyi çözüm olabilir.