uniquetear
Uzman
Sorum basliktaki gibi, Redmi 13C telefonunda cogu Redmi'lerde olan ozellik yok. Bunlardan birisi de kontrol paneli, Redmi 13C telefonuna kontrol paneli gelecek mi?
Butce belirterek yeni konu açın bakalim hocam.Hocam telefonunuzdan memnun musunuz bende yeni telefon almayı düşünüyorum.
Degilim. Biraz para ekleyip A24 alin, pisman olmazsiniz.Hocam telefonunuzdan memnun musunuz bende yeni telefon almayı düşünüyorum.
12C'ye gelmedi.Sorum basliktaki gibi, Redmi 13C telefonunda cogu Redmi'lerde olan ozellik yok. Bunlardan birisi de kontrol paneli, Redmi 13C telefonuna kontrol paneli gelecek mi?
HyperOS ya da MIUI önermiyorum. Çok nadir telefonla işim çıktı ve beni hep yüz üstü bıraktı, ilk senesinden formatlanacak duruma geldi.Hocam telefonunuzdan memnun musunuz bende yeni telefon almayı düşünüyorum.
12C'ye gelmedi.
HyperOS'ya da MIUI önermiyorum. Çok nadir telefonla işim çıktı ve beni hep yüz üstü bıraktı, ilk senesinden formatlanacak duruma geldi.
Kontrol paneli neydi?Sorum basliktaki gibi, Redmi 13C telefonunda cogu Redmi'lerde olan ozellik yok. Bunlardan birisi de kontrol paneli, Redmi 13C telefonuna kontrol paneli gelecek mi?