O sesleri müzik seviyesi kaçtayken tamamen kesiyor hocam
bende sonus vardı sağ kulakta problem yaşıyorum sğrekli silikon değiştiriyorum. Kıvrımlı yapıdan dolayı tam oturmuyor aynı şekilde buds fe de oturmayabilir
Bu fiyat skalasında zaten hepsinin belirli bir ses kalitesi vardır, kablosuz kulaklıktan fazla bir şey beklemiyorum yolculuk dışında zaten pek kullanmayacağım o yüzden anc önemli benim için. Enes Özen'den gördüğüm kadarıyla cmf buds ht05 ile aynı segmentte anc olarak.
Hocam t3 pro iyi güzel ama ondan bi tık iyisini arıyorum. Son olarak huawei freebuds 5i, soundpeats air 4 pro ve capsule 3 pro ile t3'ü gözüme kestirdim. Air 4 pro enes özen'in tablosunda yüksek sıralarda. Sanki en f/p cihaz o gibi duruyor. Amazonda 1000 civarı şu an. @Simon
Hocam T3 Pro iyi güzel ama ondan bir tık iyisini arıyorum. Son olarak Huawei FreeBuds 5i, Soundpeats Air 4 Pro ve capsule 3 Pro ile t3'ü gözüme kestirdim. Air 4 Pro Enes özen'in tablosunda yüksek sıralarda. Sanki en F/P cihaz o gibi duruyor. Amazon'da 1000 civarı şu an. @Simon
Hocam şahsi düşüncem ve deneyimim souncore Anker almamanız üzerine Soundpeats çok güzel premium hissi veriyor tek sorun uygulama İngilizce sizce sorun ise.
5I de olabilir ancak bu gibi firmalar üst segmentte iyi oldukları kadar düşük segmentleri yapamıyorlar.
Capsule 3 Pro için ben yorum yapamam.
Hocam şahsi düşüncem ve deneyimim souncore Anker almamanız üzerine Soundpeats çok güzel premium hissi veriyor tek sorun uygulama İngilizce sizce sorun ise.
5I de olabilir ancak bu gibi firmalar üst segmentte iyi oldukları kadar düşük segmentleri yapamıyorlar.
Capsule 3 Pro için ben yorum yapamam.
İngilizce olması sorun değil. Redminin ses kalitesi kötü diye eledik, buds fe kulağımda durmayabilir diye eledim zaten. Qcy ht08 ve ht12 de var ama ht08 de sorun yaşayan çok olmuş bir çekindim açıkçası, şu anda elimde ht05 var ondan memnundum ama babama verdim alacağım modelin ondan iyi olmasını isterim.
Şu an Air 4 pro ile 5i arasındayım. Diğer 2 model de olabilir tabi. Mininum bütçeye maksimum kalite ve ANC amacım.