ksqdev

Başarılı
Yer
Kastamonu
Cihaz
Redmi note 10 pro
Merhaba arkadaşlar, Redmi Note 10 Pro (sweet) cihazını kullanıyorum. 2-3 Hafta önce cihazımda Custom ROM'lar (HyperOS, MIUI ve coloros tarzı) deniyordum. Hala kurabiliyorum ancak şöyle bi sorun var, loglarda hatalar gözüküyor ve cihaza bilgisayarımdan aktarım yapamıyorum. Bu konuyu daha iyi anlatabilmem için sanki otg kullanmamışım gibi düşünün, daha iyi anlayacaksınız.
Cihaza son custom romumu kurduğumda TWRP'ye giriş yaptım, dosya gezginini açtım ancak bilgisayarım cihazı tanımıyor. Bende en yaygın olan Dosya biçimi değiştirme yöntemini denedim, EXT2'ye çevirip f2fs yaptım. Bu sefer cihaz görünüyor ama internal storage 0MB, hiç bi düzenleme yapamıyorum.

1757529319905.webp

Resimdeki gibi bar bile yok. şimdi ise cihazda aldığım hataları göstereyim.

1757529346492.webp

Format data yaptım olmadı, başkada bi çözüm bulamadım zaten.
Cihaza tam 3 kez stock rom attım, Örneğin PixelOS 15, romu flaşladım, Magisk kuracağım ama twrpye girince aynı sorun.
TWRP'den resimde gördüğünüz gibi OrangeFox Recovery'e geçtim. ama sorunlar devam ediyor.
Bu sorunu nasıl çözebilirim artık delireceğim.

F2FS'e dayatılıyor. Hatta Çin telefonu belki de EroFS.
Varsayılan olarak F2FS Gösteriyor büyük ihtimalle F2FS biçimi kullanıyor.

Dosyayı adb push dosyadı /sdcard ile push'lamayı deneyin.

Bunu yaptıktan sonra wipe data yes yineden başlattınız mı?
Evet Format data yapıp yeniden başlattım ancak sadece bir kere işe yaramıştı ama şimdi oda çalışmıyor. Dediğiniz gibi adb push yöntemini kullanacağım, büyük ihtimalle bu yöntem çalışacak şimdiden teşekkür ederim hepinize.

Varsayılan olarak F2FS Gösteriyor büyük ihtimalle F2FS biçimi kullanıyor.

Evet Format data yapıp yeniden başlattım ancak sadece bir kere işe yaramıştı ama şimdi oda çalışmıyor. Dediğiniz gibi adb push yöntemini kullanacağım, büyük ihtimalle bu yöntem çalışacak şimdiden teşekkür ederim hepinize.
Failed: Closed yazan garip bir hata alıyorum push yapmaya çalıştığımda.

Son düzenleme: