Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ksqdev

Başarılı
Yer
Kastamonu
Cihaz
Redmi note 10 pro
Arkadaşlar selam, bugün cihazımın Bootloader kilidini açtım ve TWRP yükledim, daha sonra Xiaomi. EU ROM'u yükleyecektim ancak bunu TWRP'den değil Fastboot'tan yapmak istedim, TWRP'de karışıklık olabileceğini düşündüm. Fastboota aldım cihazı ROM tam yüklenirken bu hataları aldım.

1755011669601.webp

TWRP flaşlamayı denedim, flaşlanmadı. Recovery'e boot etmeye çalıştım, işe yaramadı.
Stock ROM kurmaya çalışıyorum bu sefer anti rollback tespitinde takılı kalıyor. EU ROM'u tekrar kurmaya çalışıyorum waiting for device kısmında takılı kalıyor. USB 2.0 portu denedim, tak çıkar yaptım. Minimal ADB denedim işe yaramadı. Garip bir şekilde zaten EU ROM'u düz yüklemeye çalıştığımda "fastboot.exe not found" hatası aldım. ROM'un dosyalarını ADB'ye attım ancak tekrar çalıştırınca yine aynı hatayı veriyordu, CMD'den kendim açıp deneyince oldu.

Cihazı yeniden başlatmak istemiyorum, hard brick olasılığı var sanırsam. Şu an Fastboot önümde, ne yapmam gerek?

Arkadaşlar boş panik yapmışım, yeniden başlatınca hiçbir şey olmadı. Stock ROM'u başarıyla kurabildim ve şuan HyperOS 2 romunda bıraktım. Artık ana telefonum.

Siz de aynı sorunu yaşıyorsanız paniklemeyin benim gibi, cihazı Ses kısma ve güç düğmesi ile yeniden başlatın büyük ihtimalle zaten Mi logosunda kalacaktır. fastboot moduna tekrar girip stock rom atabilirsiniz. Konu kapanabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani aslında bootloader'ın veri yazarken -yüksek ihtimal kabloyu yanlışlıkla oynattığın için- hata verip veri almayı kesmiş gibi düşün. Veri almayı kestiği için diğer fastboot hatalarını aldın. Zaten "super" atarken gitmiş. Super'de o kadar kritik veri içermez rahat olabilirsin.