everyone.exe Çalışkan Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 70 Çözümler 1 Beğeniler 21 Yer anime portal 30 Nisan 2025 #1 Cihaz Redmi Note 10S Merhaba, Cihazım Redmi Note 10S. Şu anki stock ROM çok kasıyor, bu yüzden ROM atmayı düşünüyorum. Cihaz yurt dışı ve IMEI'yi 2. slota yazdırmıştım. Şimdiye kadar hiç IMEI'li cihaza ROM yüklemesi yapmadım. TWRP üzerinden yükleme yaparsam IMEI silinir mi? Ya da Fastboot ile atarsam IMEI gider mi? Ayrıca ROM tavsiyelerinizi de bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim! @Sxinar Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2025
Merhaba, Cihazım Redmi Note 10S. Şu anki stock ROM çok kasıyor, bu yüzden ROM atmayı düşünüyorum. Cihaz yurt dışı ve IMEI'yi 2. slota yazdırmıştım. Şimdiye kadar hiç IMEI'li cihaza ROM yüklemesi yapmadım. TWRP üzerinden yükleme yaparsam IMEI silinir mi? Ya da Fastboot ile atarsam IMEI gider mi? Ayrıca ROM tavsiyelerinizi de bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim! @Sxinar
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.985 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.076 30 Nisan 2025 #2 Silinebiliyor. Eğer cihaz Qualcomm model ise QCN yedeği almayı araştırıp kesin yedek almanızı tavsiye ederim.
Silinebiliyor. Eğer cihaz Qualcomm model ise QCN yedeği almayı araştırıp kesin yedek almanızı tavsiye ederim.
KS KS everyone.exe Çalışkan Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 70 Çözümler 1 Beğeniler 21 Yer anime portal 30 Nisan 2025 #3 Hasan Merkit dedi: Silinebiliyor. Eğer cihaz Qualcomm model ise qcn yedeği almayı araştırıp kesin yedek almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Mediatek cihaz hocam.
Hasan Merkit dedi: Silinebiliyor. Eğer cihaz Qualcomm model ise qcn yedeği almayı araştırıp kesin yedek almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Mediatek cihaz hocam.