Çözüldü Redmi Note 11 Pro Fast boot ekranında takıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5707
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    boot fast
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

5707

Başarılı
Makaleler
4
Telefonu açarken yanlışlıkla kısma ve açma-kapama tuşuna aynı anda basmışım "Fast Boot" yazısı geldi, devamı yok.

Edit: Konuyu açmadan önce birkaç dakika Fast boot ekranında takıldı. Açtıktan birkaç dakika sonra da kendi kendine kapandı. Telefonu yeniden başlattım, düzgün çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende olmuştu buradan çözmüştüm Hala devam ediyorsa yazlımsal hata vardır arkadaşımda 200 TL vermişti hatayı düzeltmek için

İfadeler: 683
Bende olmuştu buradan çözmüştüm Hala devam ediyorsa yazlımsal hata vardır arkadaşımda 200 TL vermişti hatayı düzeltmek için

Konuyu açmadan önce birkaç dakika Fast boot ekranında takıldı açtıktan birkaç dakika sonra da kendi kendine kapandı telefonu yeniden başlattım düzgün çalışıyor.
Teşekkürler bir dahakinde denerim.

Bu bir hata değil. Çözüm için güç tuşuna 5-10 saniye kadar basılı tutmanız yeterli, telefonu yeniden başlatacaktır. Videodaki gibi recovery ekranına girmenize gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…