5330

Deneyimli
Farklı bir telefona geçmek istiyorum. Kamera ve işlemci önemli sadece, oyun oynamıyorum, Instagram'da kasmasın yeter.

AMOLED yanığı var sadece, 5.000-4.750'ye satabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Takas değil de 6-7k arasında ne alınabilir peki yazılımsal hata ile gram uğraşmak istemiyorum artık.
Açıkçası sıfır olarak bu fiyatlara pek mantıklı bir cihaz yok. Öncelikle para biriktirmenizi öneririm. İlla önermemi isterseniz; çıkabilirseniz 7500 TL'ye Galaxy M15 var. Biraz daha aşağıda Realme 9i bulunuyor. Yalnız her ikisi de 4 GB ram'e sahip.

Aklıma pek bir şey gelmedi ama OnePlus 7 veya 8 serisinden bir cihaz olabilir. OnePlus 7 Pro iyi aslında.

Açıkçası sıfır olarak bu fiyatlara pek mantıklı bir cihaz yok. Öncelikle para biriktirmenizi öneririm. İlla önermemi isterseniz; çıkabilirseniz 7500 TL'ye Galaxy M15 var. Biraz daha aşağıda Realme 9I bulunuyor. Yalnız her ikisi de 4 GB RAM'e sahip.

2. el de olabilir iPhone düşünüyorum ara sıra ama model düşürmek gibi bir şey olur oda X sersi Face ID kronik sorunlu iPhone 11 güzel gibi duruyor ama oda eskidi galiba. Telefon halen kendi kendine kapanıp duruyor.

2. el de olabilir iPhone düşünüyorum ara sıra ama model düşürmek gibi bir şey olur oda X sersi Face ID kronik sorunlu iPhone 11 güzel gibi duruyor ama oda eskidi galiba. Telefon halen kendi kendine kapanıp duruyor.

O bütçeye iPhone bakılmaz. Ha istiyorsan SE serisine bakabilirsin. Ama önermiyorum şahsen.