Cranxiel Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 708 Makaleler 5 Çözümler 11 Beğeniler 786 11 Ekim 2024 #1 Kamera uygulaması önerilerinizi bekliyorum model Redmi Note 12 4G. Gcam'i gördüm onun dışında ne önerirsiniz?
Kamera uygulaması önerilerinizi bekliyorum model Redmi Note 12 4G. Gcam'i gördüm onun dışında ne önerirsiniz?
EmirhanRadicus Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.917 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 1.500 11 Ekim 2024 #2 Telefon root varsa MIUI leica cam var, şahsen Android'de kullandığım en iyi kamera uygulaması olabilir.
Telefon root varsa MIUI leica cam var, şahsen Android'de kullandığım en iyi kamera uygulaması olabilir.
KS KS Cranxiel Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 708 Makaleler 5 Çözümler 11 Beğeniler 786 11 Ekim 2024 #3 EmirhanRadicus dedi: Telefon root varsa MIUI leica cam var, şahsen Android'de kullandığım en iyi kamera uygulaması olabilir. Genişletmek için tıkla... Root yok maalesef, cihaz garantili olduğu için atmıyorum.
EmirhanRadicus dedi: Telefon root varsa MIUI leica cam var, şahsen Android'de kullandığım en iyi kamera uygulaması olabilir. Genişletmek için tıkla... Root yok maalesef, cihaz garantili olduğu için atmıyorum.
EmirhanRadicus Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.917 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 1.500 11 Ekim 2024 #4 @Cranxiel, o zaman dediğim uygulama yükleyemezsin ama garanti bitince kesinlikle bak.
nisaa Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 1.321 Makaleler 3 Çözümler 10 Beğeniler 1.105 11 Ekim 2024 #5 Lmc öneririm. Config attığınızda çok güzel çekiyor.
Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 11 Ekim 2024 #6 EmirhanRadicus dedi: Telefon root varsa MIUI leica cam var, şahsen Android'de kullandığım en iyi kamera uygulaması olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenli bir şekilde nasıl yükleyebilirim?
EmirhanRadicus dedi: Telefon root varsa MIUI leica cam var, şahsen Android'de kullandığım en iyi kamera uygulaması olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenli bir şekilde nasıl yükleyebilirim?
KS KS Cranxiel Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 708 Makaleler 5 Çözümler 11 Beğeniler 786 11 Ekim 2024 #7 nisaa dedi: Lmc öneririm. Config attığınızda çok güzel çekiyor. Genişletmek için tıkla... Config kurmak için ekstra bir şey mi indirmem gerekiyor yoksa uygulama APKsi ile birlikte mi geliyor? Config dosyalarını inceledim epey farklı dosyalar var mış hangi birini indirsem karar veremedim. Son düzenleme: 11 Ekim 2024
nisaa dedi: Lmc öneririm. Config attığınızda çok güzel çekiyor. Genişletmek için tıkla... Config kurmak için ekstra bir şey mi indirmem gerekiyor yoksa uygulama APKsi ile birlikte mi geliyor? Config dosyalarını inceledim epey farklı dosyalar var mış hangi birini indirsem karar veremedim.
nisaa Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 1.321 Makaleler 3 Çözümler 10 Beğeniler 1.105 11 Ekim 2024 #8 Cranxiel dedi: Config kurmak için ekstra bir şey mi indirmem gerekiyor yoksa uygulama APKsi ile birlikte mi geliyor? Config dosyalarını inceledim epey farklı dosyalar var mış hangi birini indirsem karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Kurduktan sonra indirip onu kurmanız gerekiyor diye hatırlıyorum.
Cranxiel dedi: Config kurmak için ekstra bir şey mi indirmem gerekiyor yoksa uygulama APKsi ile birlikte mi geliyor? Config dosyalarını inceledim epey farklı dosyalar var mış hangi birini indirsem karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Kurduktan sonra indirip onu kurmanız gerekiyor diye hatırlıyorum.
KS KS Cranxiel Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 708 Makaleler 5 Çözümler 11 Beğeniler 786 11 Ekim 2024 #9 nisaa dedi: Kurduktan sonra indirip onu kurmanız gerekiyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kurduktan sonra config dosyaları indirdim. Epey de uğraştım ama stock kameradan daha kötü bir kamera oldu. Doğru config dosyasını bulamadığım için sanırım.
nisaa dedi: Kurduktan sonra indirip onu kurmanız gerekiyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Kurduktan sonra config dosyaları indirdim. Epey de uğraştım ama stock kameradan daha kötü bir kamera oldu. Doğru config dosyasını bulamadığım için sanırım.
EmirhanRadicus Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.917 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 1.500 11 Ekim 2024 #10 @Lorien, Kendi GitHub sayfasından Magisk modülü olarak indir, Magisk'ten kur.