Furkan9600
Uzman
Bir arkadaşımı ekleyeyim diyorum, ekleyemiyorum. Bitti butonuna basmama izin vermiyor. %90 Xiaomi kaynaklı diye düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Bir arkadaşımı ekleyeyim diyorum, ekleyemiyorum. Bitti butonuna basmama izin vermiyor. %90 Xiaomi kaynaklı diye düşünüyorum.
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Bir arkadaşımı ekleyeyim diyorum, ekleyemiyorum. Bitti butonuna basmama izin vermiyor. %90 Xiaomi kaynaklı diye düşünüyorum.
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. uygulamayı güncelleyin:
- Xiaomi telefonunuzdaki Huawei sağlık uygulamasının güncel olup olmadığını kontrol edin.
- Google Play Store veya Huawei App Gallery'den uygulamayı güncelleyebilirsiniz.
2. izinleri kontrol edin:
- Ayarlar > uygulamalar > Huawei sağlık ekranına gidin.
- "İzinler" sekmesine tıklayın ve gerekli izinlerin (konum, dosya okuma, vb.) Verildiğinden emin olun.
3. hesabınızı kontrol edin:
- Huawei sağlık uygulamasında oturum açtığınız hesabın doğru olduğundan emin olun.
- Eğer başka bir hesap kullanıyorsanız, doğru hesapla oturum açmayı deneyin.
4. cihazı yeniden başlatın:
- Cihazınızı kapatıp açın. Bu, geçici yazılım hatalarını düzeltebilir.
5. bağlantıyı kontrol edin:
- Hem sizin hem de arkadaşınızın cihazlarının internet bağlantısının stabil olduğundan emin olun.
6. uygulama verilerini temizleyin:
- Ayarlar > uygulamalar > Huawei sağlık > depolama > "verileri temizle" seçeneğini kullanarak uygulama verilerini temizleyin. Bu işlem, uygulamanın ayarlarını fabrika ayarlarına dönecektir, bu yüzden tekrar giriş yapmanız gerekebilir.
7. alternatif yöntemler:
- Eğer hala sorun yaşıyorsanız, arkadaşınızı eklemek için uygulama içindeki "arkadaş ekle" seçeneği yerine QR kod ile eklemeyi deneyebilirsiniz. Arkadaşınızın QR kodunu tarayarak ekleme yapabilirsiniz.
Bu adımlar sorununuzu çözmezse, daha fazla teknik detay paylaşmanızı isteyebilirim.