Detaylar
Kim cevapladı?EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Telefon root varsa MIUI leica cam var, şahsen Android'de kullandığım en iyi kamera uygulaması olabilir.
Cranxiel 3
Yetkin
- Makaleler
- 5
Root yok maalesef, cihaz garantili olduğu için atmıyorum.Telefon root varsa MIUI leica cam var, şahsen Android'de kullandığım en iyi kamera uygulaması olabilir.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Hocam güvenli bir şekilde nasıl yükleyebilirim?Telefon root varsa MIUI leica cam var, şahsen Android'de kullandığım en iyi kamera uygulaması olabilir.
Cranxiel 3
Yetkin
- Makaleler
- 5
Config kurmak için ekstra bir şey mi indirmem gerekiyor yoksa uygulama APKsi ile birlikte mi geliyor?Lmc öneririm. Config attığınızda çok güzel çekiyor.
Config dosyalarını inceledim epey farklı dosyalar var mış hangi birini indirsem karar veremedim.
Son düzenleme:
nisaa 41
Üstün
- Makaleler
- 3
Kurduktan sonra indirip onu kurmanız gerekiyor diye hatırlıyorum.Config kurmak için ekstra bir şey mi indirmem gerekiyor yoksa uygulama APKsi ile birlikte mi geliyor?
Config dosyalarını inceledim epey farklı dosyalar var mış hangi birini indirsem karar veremedim.
Cranxiel 3
Yetkin
- Makaleler
- 5
Kurduktan sonra config dosyaları indirdim. Epey de uğraştım ama stock kameradan daha kötü bir kamera oldu. Doğru config dosyasını bulamadığım için sanırım.Kurduktan sonra indirip onu kurmanız gerekiyor diye hatırlıyorum.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1