MrLegasov

Uzman
Yer
İzmir,Türkiye
Merhaba. Dün Huawei FreeBuds SE 4 ANC kablosuz BT kulaklık satın aldım. iPhone 13 kullanıyorum. Huawei Audio uygulamasını indirdim. Uygulama ayarlarının nasıl olmasını önerirsiniz? Ek olarak müzik türüne göre ayar ve EQ güncellemek istemiyorum sık sık. Bir kere yapayım, hep kalsın.

Genellikle dinlediğim türler: elektronik dans, türkçe hiphop rap, yabancı chill müzikler, billie eilish tarzı, deep house vb.
Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Dün Huawei FreeBuds SE 4 ANC kablosuz BT kulaklık satın aldım. iPhone 13 kullanıyorum. Huawei Audio uygulamasını indirdim. Uygulama ayarlarının nasıl olmasını önerirsiniz? Ek olarak müzik türüne göre ayar ve EQ güncellemek istemiyorum sık sık. Bir kere yapayım, hep kalsın.

Genellikle dinlediğim türler: elektronik dans, türkçe hiphop rap, yabancı chill müzikler, billie eilish tarzı, deep house vb.
Teşekkürler şimdiden.
Huawei FreeBuds SE 4 ANC kulaklıklarınızı en iyi şekilde ayarlamak için izleyebileceğiniz adımlar aşağıdadır:

Huawei Audio Uygulaması Ayarları:​

1. Uygulamayı Açın: Huawei Audio uygulamasını açın ve kulaklıklarınızın bağlı olduğundan emin olun.

2. Ses Ayarları:
- Ana ekranda, kulaklıklarınızı seçin.
- "Ses Ayarları" veya "EQ" bölümüne gidin.

3. Ön Ayar Seçenekleri:
- Kulaklıklar, genellikle birkaç ön ayar sunar.
- "Bas", "Vokal", "Normal" veya "Yüksek" gibi seçenekler arasından "Bas" veya "Normal" ayarını tercih edebilirsiniz. Bu müzik türleriniz için dengeli bir ses sağlar.

4. Dinleme Modları:
- Aktif Gürültü Engelleme (ANC) modunu etkinleştirin. Bu, müziğinizi daha net duymanıza ve dış gürültülerden korunmanıza yardımcı olur.
- "Şeffaf Mod"u, çevrenizi duymanız gerektiğinde kullanılabilir, normal durumda ANC modunu tercih edin.

5. Ayrıntılı EQ Ayarları:
- Eğer farklı müzik türleri için özelleştirilmiş bir EQ ayarı yapmak isterseniz, genellikle “Kendi EQ” seçeneği bulunur.
- Öncelikle ayarlayın: Bas frekanslarını biraz artırın (yaklaşık +2dB) ve Orta frekansları sabit bırakın. Bu, derin ve zengin bir ses sağlar.
- Tiz frekanslarını da (+1dB) biraz artırılabilir. Bu, vokalleri daha net hale getirir.

6. Kaydetme:
- Yaptığınız ayarları kaydedin. Özellikle EQ ayarınızı kaydetmeyi unutmayın, böylece her seferinde tekrar ayarlamak zorunda kalmazsınız.

7. Deneme ve Düzeltme:
- Müzik dinlemek için birkaç parça seçin ve ayarlarınızı test edin. Gerekirse hafif ayarlamalar yapabilirsiniz.

8. Uygulamayı Kapatın:
- Ayarlar tamamlandığında uygulamayı kapatın. Kulaklıklarınız artık hazır.

Not:​

• Herhangi bir değişiklik yapmak isterseniz, yukarıdaki adımları takip ederek ayarlarınızı yeniden güncelleyebilirsiniz.
  • Farklı müzik türleri için önerilen ayarları her zaman hatırlamak zorunda kalmamanız için “Kaydet” özelliğini kullanmak faydalı olacaktır.

Bu adımları takip ederek, Huawei FreeBuds SE 4 ANC kulaklıklarınızdan en iyi ses deneyimini alabilirsiniz. İyi dinlemeler!