Custom ROM Redmi Note 12 Pro 4G için "sweet_k6a" güvenlik güncellemesi alan custom ROM var mı?

Makaleler
1
Yer
Bootloader
Cihaz
Redmi Note 12 pro 4g Hyper OS 1.0.28.0thgmıxm
Merhaba,

Yakın zamanda crDroid 10.5 kuracaktım ama desteği kesilmiş. Hala güvenlik güncellemesi alır mı? Yoksa başka bir ROM mu bulmam lazım? Şu an aktif olarak stock ROM'da 1 ay gecikmeli olarak güvenlik yamaları geliyor.

XDA sayfası olmayan telefon için bir şey yoktur pek herhalde aradım bulamadım. Ama Note 10 Pro'yla aynı özellikleri olduğu için onun ROM'ları da çalışıyor yazan bir mesaj görmüştüm harbi öyle mi emin değilim sonra brick falan olmasın. Xiaomi.eu desen MIUI 13'de kalmış. Ben olsam stock ya da Crdroid devam ederdim.

ROM'lar için bu Telegram kanalını takip edebilirsin. Güvenlik güncellemesini neden bu kadar önemsediğiniz anlayamadım ha en son sürüm olmuş ha bi önceki sürüm olmuş?

Hocam güvenlik güncellemesi önemli değil mi? Benmi yanlış biliyorum crDroid 10.5 kurarsam stock ROM'daki gibi aylık güvenlik güncellemeleri geliyor mu?

Hocam çok teşekkür ederim bu kanalda çok güzel Build'ler var en kötü cihazın device soruce, vendor Source, kernel Source gibi kendim ROM derlerken ihtiyacım olan önemli bağımlılıkları buldum.
Not: Telegram kanalında crDroid 12.4 son sürümünü Build almışlar @duranforreal size ne kadar teşekkür etsem azdır.

Son düzenleme:
@kompetankedi, Kanalın güvenli olduğunu düşünüyorum. Zaten ROM'u kurup öğrenmişsiniz rica ederim.

Hocam kilidi açarsanız haber verin benim de bir HyperOS cihazım var bir türlü açamadım kilidi.

Hocam mi topluluğunda 30 gün üye olmanız lazım sonra ayarlardan konumu global yapın her gün saat 19:00 da 2000 kişilik kontenjan açılıyor şansınızı deneyin XDA forumunda aylardır deneyip açamayan bazı kullanıcılar var gerçekten çok saçma MIUI gibi olsaydı aç deyip 7 gün bekliyorduk.

Ben 10dan fazla kez denedim 30 gün bekleyip hatta scriptler var ama gene olmuyor beceremedim bi türlü. Evet keşke MIUI gibi olsaydı.

Ben 10'dan fazla kez denedim 30 gün bekleyip hatta scriptler var ama gene olmuyor beceremedim bir türlü. Evet keşke MIUI gibi olsaydı.

Hocam hala Bootloader kilidini açmadıysanız. Size tavsiyem saat 19:00'a 10 saniye kala saat 19:00 olana kadar üst üste başvur butonuna basın kesin açılır ben böyle 20'den fazla cihazın kilidini açmışımdır. Ayrıca mi community uygulamasından başvurduktan sonra size yarın tekrar deneyin uyarısı verirse uyarıyı dikkate almayın geliştirici seçeneklerinden mi kilit açma durumu hesap ve cihaz ekle butonuna basın kesin olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…