Beyazıt

Üstün
Makaleler
1
Yer
Bursa, Turkey
Esenlikler

Şu an anlık olarak Xiaomi Redmi Note 12 4G telefonu kullanıyorum, telefonu sabahtan beri sadece 3-4 saat civarı elime aldım ama cihaz tabiri caizse alev alıyor. Kılıfını çıkardım, soğumaya bıraktım, şarja taktım çıkarttım, yeniden başlattım, yapabileceğim her şeyi yaptım ancak telefona sıcaktan dokunamıyorum. Şu an serin bir yere bıraktım, soğumasını bekliyorum. Cihazı Spigen kablo ve adaptör ile şarj ettim, sürekli orijinal şarj aleti ile şarj ettim. Cihaz 3 yıldır bende, şu an değiştirme imkanım da yok. Neden olmuş olabilir? Ne yapmam gerekiyor? Sabahtan beri dokunamıyorum telefona.

Telefonu kapat soğusun şarj falan etme. Soğuduktan sonra güvenli modda başlat (açılırken ses kısma tuşunu basılı tut) eğer yine ısınırsa sorun donanımsaldır.
Isınmaz ise sorun yazılımsaldır. Yeni bir uygulama olabilir, bir uygulama hata vermis olabilir, arka planda yazılımsal bir leak olabilir..

Sen soğutup guvenli modda başlat. Duruma göre bakalım.

5G versiyonuna sahibim ama cidden çok kötü telefonlar. Ben de de sürekli çöküyor. Ön belleği temizlemeni, hatta yapabiliyorsan sıfırlamanı tavsiye ederim.
Daha yeni format attım. Bootloader kilidi açılsa custom rom kuracağım ama açılmıyor. En kısa sürede paramı denkleştirip cihaz değiştireceğim.

Daha yeni format attım. Bootloader kilidi açılsa Custom ROM kuracağım ama açılmıyor. En kısa sürede paramı denkleştirip cihaz değiştireceğim.

Değiştirirken yine Xiaomi alacaksan "Redmi" modellerini kesinlikle almanı önermem.
Sorunun arkaplanda çalışan buglu bir program olabilir ben yaşamıştım veya hatalı güncellemeler de çok geliyor redmilere belki o yüzdendir.

Değiştirirken yine Xiaomi alacaksan "Redmi" modellerini kesinlikle almanı önermem.
Sorunun arkaplanda çalışan buglu bir program olabilir ben yaşamıştım veya hatalı güncellemeler de çok geliyor redmilere belki o yüzdendir.
Bu sefer amiral gemisi seviyesindeki cihazları tercih edeceğim. Aklımda iP16, yeni çıkan 17T, 17T Pro, POCO F8 Ultra, S25 Ultra modellerinden birisi var hocam. Haziranın sonunda alacağım muhtemelen. Öncesinde değiştirecektim ancak parayı denkleştirmedim. Bu sefer 60-65K bütçe ile tercih yapacağım.

Hocam telefonlara baktıysan 20-35 bandına tavsiyen var mı?
Bu sefer amiral gemisi seviyesindeki cihazları tercih edeceğim. Aklımda iP16, yeni çıkan 17T, 17T Pro, POCO F8 Ultra, S25 Ultra modellerinden birisi var hocam. Haziranın sonunda alacağım muhtemelen. Öncesinde değiştirecektim ancak parayı denkleştirmedim. Bu sefer 60-65K bütçe ile tercih yapacağım.

X8 Pro iyi gibi ama pek araştırmadım. Amiral gemisi deyince aklıma sadece Samsung S serisi geliyor (FE olmadan)
X8 Pro güzel bir cihaz tavsiye ederim. Kamera önemli değilse F8 Pro'da tavsiye ederim. İşlemci yönünden güzel bir cihaz. Fiyatlarını tam bilmiyorum ama Nothing'de bakabilirsiniz. NP3 bütçenizi aşar muhtemelen ama güzel bir cihazdır.