Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hu tao

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Teyvat
Dostlar bende Redmi Note 12 Pro 5G var ve memnunum. Standoff 2 oynuyorum ama nedense 60 FPS üstünü vermiyor. Oyundaki limiti 120 yaptım internetten de arastırdım ama FPS yine 60. Game Turbo'da 120 yazıyor ya da oyundaki FPS limiti 60 diye yanlış görünüyor olabilir mi? Ekran 120Hz ve CPU dimensity 1080.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uygulamalardan Pil ve Performans'ı bulun verileri temizleyin sorununuz büyük ihtimal çözülecektir. Ama cihazınız sabit 120 FPS verebileceğini düşünmüyorum.
Dostlar bende Redmi Note 12 Pro 5G var ve memnunum. Standoff 2 oynuyorum ama nedense 60 FPS üstünü vermiyor. Oyundaki limiti 120 yaptım internetten de arastırdım ama FPS yine 60. Game Turbo'da 120 yazıyor ya da oyundaki FPS limiti 60 diye yanlış görünüyor olabilir mi? Ekran 120Hz ve CPU dimensity 1080.
Oyun içerisinde pil tasarrufunu aç-kapa yapıp dener misin?

Uygulamalardan pil ve Performans'ı bulun verileri temizleyin sorununuz büyük ihtimal çözülecektir. Ama cihazınız sabit 120 FPS verebileceğini düşünmüyorum.
Konuyu hortlatiyorum, sorun çözüldü hocam. 120 FPS verebiliyor. (6 ay önce gizledim). Dediğinizi yapip pil tassarruf, AC kapat yapıp yüksek performans moduna aldim.