Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

baris1

Uzman
Cihaz
Redmi Note 13
Sorum uzun oldugu icin baslikta kisalttim ama acmak gerekirse, Redmi Note 12 ile 13'un islemcisi birebir ayni. GitHub; da bu iki cihaz icin ortak kernel derlemis insanlar var. Ben de bunu gorunce aklima bu soru geldi. Hem islemcisinin ayni olmasi hem de ortak derlenmis kernel demek bu anlama gelir mi? Cunku rn 13 icin Custom ROM bulamadim. Redmi Note 12 uyumlu romlari 13 cihazima kurabilir miyim?

Çözüm
Kendim bilmiyorum ama XDA'da bi konu gördüm yapılmıyor chipsetin aynı olması yetmiyor dediler. XDA demişse bi bildikleri vardır.
Codenameleri farklıdır. Codenameleri farklı olsa bile jag3gds ve jagnm (D723-4,D722) cihazların romlarını iki cihaza yüklenebiliyordu ve tek farkı çift hat tek hat olması durumuydu. Redmi Note 13 4G için crdroid rom var A14.

Telefonunu brick etmek istiyorsan dene hocam 😀 Redmi Note 10 Pro ile 12 Pro 4G birebir ayni telefon olmasina ragmen telefonu brick olan insanlar biliyorum 🙂