Abi yanlış anlamayın ama bir telefonun Zoom yapıp yapmaması neden öncelikli özellikleri arasında yorumlanıyor. Bilmem kaç yıldır telefon kullanıyorum ama hiç Zoom ile fotoğraf çekme ihtiyacı duymadım kimsenin de duyduğunu düşünmüyorum. Günlük yaşantımda yatakta uzanırken Zoom ile fotoğraf çekeyim falan da demiyorum. Zoom olmasa farkına varmam 2 3 yıl sürer galiba.
Abi yanlış anlamayın ama bir telefonun Zoom yapıp yapmaması neden öncelikli özellikleri arasında yorumlanıyor. Bilmem kaç yıldır telefon kullanıyorum ama hiç Zoom ile fotoğraf çekme ihtiyacı duymadım kimsenin de duyduğunu düşünmüyorum. Günlük yaşantımda yatakta uzanırken Zoom ile fotoğraf çekeyim falan da demiyorum. Zoom olmasa farkına varmam 2 3 yıl sürer galiba.
Ben de ilk kez Zoom ile çekiyorum zaten normal çekerim fotoğrafları. Sadece 10 bin liralık Xiaomi'nin 20 bin liralık iPhone'dan daha net çektiğini göstermek için dedim. Çünkü PC veya TV üzerinden içerik görüntülerken çözünürlük ve fotoğraf, video netliği çok önemli oluyor. Mesela dik bir şekilde çektiğim fotoğrafı yakınlaştırarak PC için arka plan yapabiliyorum çünkü net. Ama iPhone 11 veya 12 ile bunu yapamıyorum görüntü bozuluyor.
Bende ilk kez Zoom ile çekiyorum zaten normal çekerim fotoğrafları. Sadece 10 bin liralık Xiaomi'nin 20 bin liralık IPhone'dan daha net çektiğini göstermek için dedim. Çünkü PC veya TV üzerinden içerik görüntülerken çözünürlük ve fotoğraf, video netliği çok önemli oluyor.
iPhone 15 kullanıyorum ve dediğin netlik konusunda bir sıkıntı görmedim. Senin aradığın netlik başkaysa bilemem ama dediğim gibi benim gibi günlük kullanıcı için çok üst düzey bir netlik. Teknik işine girmedim oldum olası telefonların.