Rezil bir telefon. Redmi'den, Xiaomi'den nefret ettirdi. Yeniden başlatınca 10 dk'da açılması mı dersin, kasması donması mı dersin, kamerasının rezil olması mı dersin yani savunulabilecek bir tarafı yok. 4 bine satsam, üstüne 9-10 bin koyup iPhone 11 almak mantıklı mıdır? iPhone 11 yıl olarak eskimiş de olsa iPhone 11 kullanan tanıdıklarım hala hiç kasmadığını ve taş gibi olduğunu söylüyor. Oyun oynamam tek isteğim kamerasının iyi olması ve arayüzde donmaması uygulamalara hızlı girip çıkması. 1 günü çıkarsa şarj konusunda yeterli.

Altanetif S20 FE var ve o kadar ucuza verme alan acaba bu cihazda sorun mu var der neden bu kadar ucuza veriyor düşünmesini bırakır.

Altanetif S20 FE var ve o kadar ucuza verme alan acaba bu cihazda sorun mu var der neden bu kadar ucuza veriyor düşünmesini bırakır.

Hocam sıfırı 8 bin lira garantisi var ama 6 ay daha emin olamadım kaça satayım.

iPhone 11 tavsiye edebilecegim bir model degil. 2025 yilinda IPS ve HD+ ekran kullanan bir telefon kabul edilemez. Ayrica 6 senelik bir telefon.

S21, S21 FE gibi cihazlar varken iPhone 11'in sansi yok.

S21F bana da mantıklı geldi fakat iPhone kullanmak istediğim biraz ondan 11 dedim biraz araştırma yapayım ona göre ikisinden birini alacağım teşekkür ederim.