Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EymenZz1

Çalışkan
Merhaba dostlar. Elimde Redmi Note 13 Pro 4G var yurt dısı, gecen ay HyperOS 1'e guncelledim. Simdi de HyperOS 2 geldi guncellesem cihazda kasma, donma falan olur mu acaba?

Çözüm
Herhangi bir sorun olmadıysa, tekrar güncelleme yapabilirsiniz. Cihaz kendini dediğim gibi 10-15 dakika içinde toplar en geç. Yurtdışı kayıt edildiği için kesin konuşmak da istemiyorum.
Merhaba dostlar. Elimde Redmi Note 13 Pro 4G var yurt dısı, gecen ay HyperOS 1'e guncelledim. Simdi de HyperOS 2 geldi guncellesem cihazda kasma, donma falan olur mu acaba?
Yaptıktan sonra formatlayın. Format atmazsanız kararsızlıklar olacaktır. 1.5-2 ay sonra kendine geliyor cihaz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-16 171309.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-16 171309.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 64
Hocam sakın format atmayın. Güncelleme konusunda ise cihaz 5-10 dakika yavaşlar sonrasında kendini toplar.

Redmi cihazların optimizasyonunun berbat olduğunu herkes biliyor. Cihazda belirli günlerden sonra aşırı bir şekilde donma, kasma sorunları ortaya çıkıyor.

Redmi cihazların optimizasyonunun berbat olduğunu herkes biliyor. Cihazda belirli günlerden sonra aşırı bir şekilde donma, kasma sorunları ortaya çıkıyor.
Arkadaşın elindeki yurtdışı kayıtlı bir cihaz. Format atarsa başına ne geleceğini az çok tahmin edebiliyorum.