Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Herhangi bir sorun olmadıysa, tekrar güncelleme yapabilirsiniz. Cihaz kendini dediğim gibi 10-15 dakika içinde toplar en geç. Yurtdışı kayıt edildiği için kesin konuşmak da istemiyorum.
Arkadaşın elindeki yurt dışı kayıtlı bir cihaz. Format atarsa başına ne geleceğini az çok tahmin edebiliyorum.
Hocam IMEI sorguladım bu cıkıyor gecende HyperOS1 guncelledim bir şey olmamıstı.
Sorgu tarihine bakmayın eskiden sorgulamıstım onu.
Sorgu tarihine bakmayın eskiden sorgulamıstım onu.
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 5
Herhangi bir sorun olmadıysa, tekrar güncelleme yapabilirsiniz. Cihaz kendini dediğim gibi 10-15 dakika içinde toplar en geç. Yurtdışı kayıt edildiği için kesin konuşmak da istemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir sorun olmadıysa, tekrar güncelleme yapabilirsiniz. Cihaz kendini dediğim gibi 10-15 dakika içinde toplar en geç.
Evet HyperOS 1 dede oyle olmustu 10 dk kendine gelmişti. Sorgudada kayıtlı diyor zaten kapanmaz gibi geliyor bana da.
- Makaleler
- 5
Ne tür kayıt yapıldığına bağlı.Evet HyperOS 1 dede oyle olmustu 10 dk kendine gelmişti. Sorgudada kayıtlı diyor zaten kapanmaz gibi geliyor bana da.
Gorseli atıyorum hocam M66 diyor.
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 5
Hocam detayına inmek istemiyorum ancak farklı bir şeyden bahsediyorum ben.
Güncelliyorum cihazı konuyu guncellerim.
Hocam cihaz guncelleniyorda cıkartılıyor uzun surdu normal mi şu an yuzde 60 nereden baksanız 15 dk olmustur HyperOS1 de boyle olmamıstı.
C
Cihazı guneclledim normal sekilde açıldı sebeke var kasma donma yok hocam sağ olun.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 5
Güle güle kullanın hocam.
@Afterbyte hocam yine rahatsız ediyorum ama cihazı HyperOS guncelledigimden beri cihaz her yerde konuma erisiyor fotorgaf cekerken Google bir şey ararken TikTok izlerken falan sag uste konum isareti gidip geliyor.