Kullanılmasına bakarsak S10 bile kullanılır hala ama artık bu cihazlar eskidikleri için sahipleri de minimum 3-4 yıl kullanmış vaziyette olacaklar, bu yüzden alacağı cihazın temiz olabilitesi düşüyor.
Ya Note 9'a bile 6.1 yüklersin Custom romlarla. Önemli olan nokta o değil ki. Güncel standartlara uyacak bir telefon zaten kullandığı telefon. Neden daha eski bir telefonu daha eski bir donanımı birçok özellikten taviz vererek seçsin ki? Hızlı şarj en güncel Samsung'ta bile Xiaomi cihazlarla yarışamaz. Bence arkadaş illa ROM kuracaksa kendi telefonuna kursun
Ben güncel bir orta segment Samsung serisi A55S24 FE telefon ya da yurt dışı red magic 7/ 7Pro 8 ya da mi serisi global yurt dışı telefonlara göz atardım.
Hocam 15.000 TL bütçeye yurt dışı 14t,2. el temiz 22 veya 21FE. Yurt dışı S21 Ultra alabilirsiniz kriterleriniz neler ona göre değişir. Sıfır yurt içi istersenizde nothing alabilirsiniz arayüzü ve tasarım olarak çok güzel bir telefon bence.
Hocam 15.000 TL bütçeye yurt dışı 14t,2. el temiz 22 veya 21FE. Yurt dışı S21 Ultra alabilirsiniz kriterleriniz neler ona göre değişir. Sıfır yurt içi istersenizde nothing alabilirsiniz arayüzü ve tasarım olarak çok güzel bir telefon bence.
Nothing hakkında pek iyi şeyler duymadım o yüzden sıcak bakmıyorum diyeyim. S22 zaten hayalimde ki telefon lakin şarjının yeteceğinden pek emin değilim. O zaman en iyisi bütçeyi ayarlayıp kesin karar vermek gibi duruyor.