One UI 6.1 yüklerse kullanılır bir cihaz. Ama 6Knın üstüne koyabiliyorsa daha iyi bir cihaz almalı.
Kullanılmasına bakarsak S10 bile kullanılır hala ama artık bu cihazlar eskidikleri için sahipleri de minimum 3-4 yıl kullanmış vaziyette olacaklar, bu yüzden alacağı cihazın temiz olabilitesi düşüyor.

Ya Note 9'a bile 6.1 yüklersin Custom romlarla. Önemli olan nokta o değil ki. Güncel standartlara uyacak bir telefon zaten kullandığı telefon. Neden daha eski bir telefonu daha eski bir donanımı birçok özellikten taviz vererek seçsin ki? Hızlı şarj en güncel Samsung'ta bile Xiaomi cihazlarla yarışamaz. Bence arkadaş illa ROM kuracaksa kendi telefonuna kursun :D

Telefonun Türk malı ya da globalse ise Bootloader açıp Custom ROM atabilirsin. Çin cihazı ise Xiaomi almayın aldırmayın.
Mas maalesef ki cihazım Çin cihazı. Bu yüzden de kurtulmak istiyorum diyebilirim. Uğraşmak istemiyorum. Global olsa sorun etmez kullanırdım.
Bütçe artırıp 15k ya yurt dışı Xiaomi 14t almanı öneririm.
Xiaomi beni fazlasıyla kendinden itti hocam ya. Kabuğuma çekilmek istiyorum tekrardan Samsung'a geçerek.
S20 FE alma bence, güzel telefon ama eskidi artık. Minimum S21 veya S21 FE falan al S serisi alacaksan.
S21 FE sıfır satılıyordu galiba ama onun hakkında da ısındığını duydum.
One UI 6.1 yüklerse kullanılır bir cihaz. Ama 6Knın üstüne koyabiliyorsa daha iyi bir cihaz almalı.
Bütçem netleştiğinde karar vermem daha doğru olur o zaman. Peki olası bir durumda S21 ya da S20 FE geçmek mantıklı olur mu?

Bütçem netleştiğinde karar vermem daha doğru olur o zaman. Peki olası bir durumda S21 ya da S20 FE geçmek mantıklı olur mu?

S21 daha iyi olur ama batarya üzebilir.
Xiaomi beni fazlasıyla kendinden itti hocam ya. Kabuğuma çekilmek istiyorum tekrardan Samsung'a geçerek.

Redmi serisi kullanarak bu yorumu yapmayın. Mi serisi yazılımı ile Redmi yazılımı farklı.

Ben güncel bir orta segment Samsung serisi A55 S24 FE telefon ya da yurt dışı red magic 7/ 7Pro 8 ya da mi serisi global yurt dışı telefonlara göz atardım.

Hayır. Bütçeyi artırmanı öneririm. 12-13K ya sıfır nothing 1 ya da A36 alabilirsin.
Hocam 15.000 TL bütçeye yurt dışı 14t,2. el temiz 22 veya 21FE. Yurt dışı S21 Ultra alabilirsiniz kriterleriniz neler ona göre değişir. Sıfır yurt içi istersenizde nothing alabilirsiniz arayüzü ve tasarım olarak çok güzel bir telefon bence.
Nothing hakkında pek iyi şeyler duymadım o yüzden sıcak bakmıyorum diyeyim. S22 zaten hayalimde ki telefon lakin şarjının yeteceğinden pek emin değilim. O zaman en iyisi bütçeyi ayarlayıp kesin karar vermek gibi duruyor.