Nothing hakkında pek iyi şeyler duymadım o yüzden sıcak bakmıyorum diyeyim. S22 zaten hayalimde ki telefon lakin şarjının yeteceğinden pek emin değilim. O zaman en iyisi bütçeyi ayarlayıp kesin karar vermek gibi duruyor.

S22'yi kendim kullanıyorum bataryası akşamı çıkartıyor genelde. %100 kullanımda 6 saat veriyor genelde.

Kedim 21k ya mi 14 Ultra aldım 1-120 Hz ekranı var 90W hızlı sarjı var. 8 gen3 ve 16 GB RAM'i var. 1/1 inç sensörü var mükemmel kamera performansı var.
Vergi ödemeyeceğin her seçenek cebine yarı yarıya indirim olarak dönüyor maalesef. Tavsiyem garanti derdin yoksa ki ben olunca bir işe yaradığını görmedim telefonda yurtdışı daha mantıklı.

Bu sorun acaba ekrana taktığın koruyucunun ahizenin sensörünü kapatması sebebiyle gerçekleşiyor olabilir mi?
Ön kameranın tam üstüne geliyor, belki de o yüzden olabilir, doğru diyorsunuz.
Hayır. Genelde Twitter'da, internette takılıyorum arada oyun, YouTube izliyorum. Arama WhatsApp saymıyorum.
E o zaman çok iyiymiş hocam.
Kedim 21k ya mi 14 Ultra aldım 1-120 Hz ekranı var 90W hızlı sarjı var. 8 gen3 ve 16 GB RAM'i var. 1/1 inç sensörü var mükemmel kamera performansı var.
Vergi ödemeyeceğin her seçenek cebine yarı yarıya indirim olarak dönüyor maalesef. Tavsiyem garanti derdin yoksa ki ben olunca bir işe yaradığını görmedim telefonda yurtdışı daha mantıklı.
Haklılık payınız var ki bazı modeller de imei atıldıktan sonra bile sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Ne yazık ki bunu araştırmadan aldığım için sorun yaşayacağım. Hint ROM kurdurmaktansa satarım daha iyi.