Note 13 serisi ulkemizin gordugu Redmi'nin en kotu fiyatlandirmali serisi acik ara. 4K cekim yok, G99'un fiyatiyla alakasi yok, paneli dandik vs. vs. 13K bandina cikip A35 almaniz daha mantikli olur.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Xiaomi iyidir biraz bug falan var ama seni hiç yarı yolda koymaz.
Hocam yurt dışı POCO X6 Pro veya Redmi Note 13 Pro Plus bakabilirsiniz.
Ben bir öğrenciyim öncelikle belirtmek isterim ve de 10k 13 k arası bütcemiz var ailem alacak ben de onların parasının boşuna gitmesini istemiyorum. Yurt dışı cihazlar kapanıyor diye biliyorum yurt dışı alınca hattımı nasıl kullanacağım.
Ben bir öğrenciyim öncelikle belirtmek isterim ve de 10k 13 k arası bütcemiz var ailem alacak ben de onların parasının boşuna gitmesini istemiyorum. Yurt dışı cihazlar kapanıyor diye biliyorum yurt dışı alınca hattımı nasıl kullanacağım.
IMEI atılıyor onlara kapanma sorunu olmuyor hocam sarı siteden araştırabilirsiniz kendimde yurt dışı telefon kullanıyorum boşuna fazla para vermeye gerek yok telefonu sıfırlamadığınız sürece sorun olmaz.
IMEI atılıyor onlara kapanma sorunu olmuyor hocam sarı siteden araştırabilirsiniz kendimde yurt dışı telefon kullanıyorum boşuna fazla para vermeye gerek yok telefonu sıfırlamadığınız sürece sorun olmaz.
Peki yurt dışı telefonu sıfır olarak nereden elde edebilirim?
M34 5G önerimdir bu arada. 120Hz ekran super AMOLED pili güzel gidiyor One UI bir de. Bende gelecek ay almayı planladığım bir cihaz. Kaçak önermem adı üstünde kaçak yani bir şey olur garantisi yok.
M34 5G önerimdir bu arada. 120Hz ekran super AMOLED pili güzel gidiyor One UI bir de. Bende gelecek ay almayı planladığım bir cihaz. Kaçak önermem adı üstünde kaçak yani bir şey olur garantisi yok.
Tamam hocam o zaman sizin önerdiğiniz telefon bu konunun altında tartışacağımız bir telefon olsun.
M34 5G mi Note 13 Pro mu Honor 90 mı Poco X6 mı alınır.
Tamam hocam o zaman sizin önerdiğiniz telefon bu konunun altında tartışacağımız bir telefon olsun.
M34'te güzel cihaz hocam yurt dışı almak istemezseniz bakabilirsiniz
Peki yurt dışı telefonu sıfır olarak nereden elde edebilirim?
Sahibinden de modeli arayın bulursunuz üstlerde telefoncular satıyor zaten gidip görüp alabilirsiniz.
Tamam bence eksileri çok da iyi olamayan işlemci benim bildiğim çıkısından üzere 4 yıl Android güncelleştirmesi alacak ve 5 yılda güvenlik güncellemesi alacak bu iyi ama uzun 4-5 yıl kullanım sonu kasmalar başlayabilir bilir ama ben şahsen o zamanlar üniversite de olacağım için zaten üniversiteye geçmişim işte o zaman güzel bir telefon alırım kafasındayım bir de bir eksisi daha tasarımının kaba durması bu yılda damla çentik ve büyük çerçeveler insanın canını sıkabiliyor. Başka M34 5G nasıldır? Gibi konulara bak mutlaka araştır şu anda bu mesajı attığım tarihte Trendyol üzerinde 8500 civarı olması lazım.
Garanti olayını bilmiyorum onu da araştır mutlaka.
Eksisi daha tasarımının kaba durması bu yılda damla çentik ve büyük çerçeveler insanın canını sıkabiliyor.
Benim aslında o telefonla sorunum o işte.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-